Ersun Yanal: 'Sizden tek bir isteğim var'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dünkü antrenman sırasında oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Ersun Yanal: 'Sizden tek bir isteğim var'
Ersun Yanal: 'Sizden tek bir isteğim var'
GİRİŞ 13.02.2020 09:34 GÜNCELLEME 13.02.2020 09:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dünkü idmanda öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Futbolcularından sahaya odaklanmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bizim işimiz futbol oynamak. Yaşananlar geride kaldı. Geçmişe takılıp kalmamalıyız. Geriye dönüp hakem kararlarını değiştiremeyiz. Biz saha içinde kalmalıyız. Sizden tek istediğim saha içine odaklanmanız. Saha dışındaki mücadeleyi başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulumuz verir” dedi.

 

 

İKİ KUPAYI DA ALMALIYIZ

Sezon sonunda taraftara ve camiaya kupalar hediye etmek istediklerinin de altını çizen Yanal, “Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktık. Hedefe adım adım ilerlemeli ve yarı finalde gelecek rakibimizi de geçerek final çıkmalıyız. Sonrasında da kupayı müzemize getirmeliyiz. Ligde de bundan sonra kayıp istemiyorum. Bize düşen her maçı kazanmak ve sezon sonunda şampiyon olmak. İki kulvarda da kupayı almalıyız. Bize yakışan bu” diye konuştu.

 

 

BİZİM GÖREVİMİZ BELLİ

Ersun Yanal sözlerini şöyle sonlandırdı: “Biz Fenerbahçe’yiz... Türkiye’nin en büyük camiasıyız... Bizim görevimiz taraftarımızı, yönetimimizi ve camiamızı mutlu etmek. Bunun için buradayız. Bunu başarmanın en önemli noktası da maçlarımızı kazanıp, sezon sonunda istediğimiz hedeflere ulaşmak. Bu yola beraber çıktık. Beraber hedeflere ulaşacağız. Şimdi sadece Ankaragücü maçına konsantre olun. Lig daha yeni başlıyor.” (Akşam)

YORUMLAR 8
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    hoca senden teknik direktör olmaz. takimi çalıştırmayı ve oyunculari oynatmayi,motive etmeyi ve hazır duruma getirmeyi bilmiyorsun
    Cevapla
  • asdasd 4 yıl önce Şikayet Et
    tolgayı oynatma %1000000 şampiyonuz
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana hocam fatih terim senin tırnağın bile olamaz
    Cevapla
  • e.güler 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen inanıyorsan bizde inanırız ama sen inanmıyorsun ,bizi kandırma GS.çöpe attığı T.Ciğerciyi baş tacı yapıyorsun oyuna katkısı yok pas yüzdesi düşük bunun yerine Deniz,Ferdi gençleri koy T.Arslan M.Ekici A.Potuk bitmiş sen bitirdin bunları hoca değilsin herkes eldekini parlatır sen köreltiyorsun sen sene sonu bitiyorsun E.BULUT gelmeli takımın başına
    Cevapla
  • 29. şampiyonluğa.. 4 yıl önce Şikayet Et
    inanıyoruz hocam hatalı değişimler yapma lütfen inşallah gelecek 29 ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle