F.Bahçeli taraftarı TFF'ye yürüdü!

Fenerbahçeli taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) yönetimlerine istifa çağrısında bulundu.

F.Bahçeli taraftarı TFF'ye yürüdü!
F.Bahçeli taraftarı TFF'ye yürüdü!
GİRİŞ 12.02.2020 17:08 GÜNCELLEME 12.02.2020 17:53
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinden organize olarak Kadıköy, Okmeydanı, Haliç ve Yenibosna'dan kalkan otobüslerle TFF'nin Riva'daki tesislerine gelen Genç Fenerbahçeliler (GFB) üyelerinin aralarında bulunduğu Fenerbahçe taraftarları, burada meşale yakarak bayrak ve pankart açtı.

 

 

"Şampiyon olmamız engellenemez", "TFF istifa" ve "Futbolun katili Türk hakemleri" sloganları atan taraftarlar adına açıklama yapan GFB Basın Sözcüsü Yücel Aslan, sezon başından bu yana yapılan haksızlıklara karşı haykırışlarını dile getirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'mizin, saha içindeki hakem hataları, VAR sisteminin bir hafta uygulanıp ertesi hafta Fenerbahçe aleyhine uygulanması, TFF'nin yaptığı limit artırımının önüne geçilmesi, transfer yasağının bu şekilde kısıtlanması, bütün bu haksızlıklar Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç nezdinde dile getirildi, söylendi. Son oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe'mizin hakkının yenmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Taraftarlar olarak bizler TFF binası önünde toplandık. TFF'yi, MHK'yi istifaya davet ediyoruz. İstifa çağrısında bulunuyoruz. Kalan maçlarda Fenerbahçe'nin haklarının yenmemesi konusunda takipçisi olacağız. Biz Fenerbahçe'nin 12. gücü olarak yanındayız. Gün, Fenerbahçe'ye sahip çıkma günüdür."

 

 

Öte yandan Spor Şube Müdürlüğü ile Çevik kuvvet ekipleri, tesis binası önünde güvenlik önlemleri aldı.

FENERBAHÇE'NİN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Son haftalarda Fenerbahçemiz aleyhine yapılan hakem hataları ve uğradığımız haksızlıklar taraftarlarımızın tepkisini çekiyor. Yüzlerce taraftarımız, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına giderek çifte standart taşıyan TFF uygulamalarını ve hakem kararlarını protesto etti.
 
İstanbul'un çeşitli noktalarında toplanan çok sayıda taraftarımız, otobüslerle Riva'daki Türkiye Futbol Federasyonu binasına gitti. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyon saat 15.00’ te başladı. "Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" pankartı açan taraftarlarımız sloganlar atarak Fenerbahçemize karşı yapılan haksızlıklara karşı tepkilerini dile getirdi. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan protesto yaklaşık 1 saat sürdü.
 
Aytemiz Alanyaspor maçında sonuca etki eden hakem hatalarının bardağı taşıran son damla olması üzerine gerçekleşen organizasyonda taraftarlarımız, son dönemde Fenerbahçemize karşı gösterilen sistematik yaklaşımın sona erdirilmesini istedi.

Basın açıklaması yapan taraftarlarımız Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri ve kurulları istifaya davet etti. Taraftarlarımız hakem hatalarından kaynaklı puan kayıpları yaşadıklarını belirterek adalet isteklerini yineledi.

YORUMLAR 53
  • özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    ya adalet ya kıyamet, bu devlete isyan, savcıları göreve çağırıyorum . kimse devlete meydan okuyamaz
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi git işine
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    fb futbol üzerinden ülkede kaos mu yaratmak istiyor.
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Şenol GÜNEŞ - "Adalet zengin bir hazinedir gün gelir herkese lazım olur" 2010-2011 sezonu...
    Cevapla
  • Vatanım Anadolum. 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın akıllı olun beyler. Amaç hak ise başkasına yapılana da ses çıkaracaksınız değil mi? Amacınız futbol adaleti olarak doğru ama sizi öne sürenin asıl niyetinin ne olduğunu öğrenin ona doğru yürüyün siz.
    Cevapla
  • Heeeee 4 yıl önce Şikayet Et
    Provakasyonu baslattilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle