F.Bahçe'den pankart: 'Türk futbolu için uyanma zamanı'

Fenerbahçe takımı, Türkiye Kupası'nda oynanan Kırklarelispor maçına 'Türk futbolu için uyanma zamanı' yazılı pankartla çıktı.

F.Bahçe'den pankart: 'Türk futbolu için uyanma zamanı'
F.Bahçe'den pankart: 'Türk futbolu için uyanma zamanı'
GİRİŞ 11.02.2020 21:11 GÜNCELLEME 11.02.2020 22:09
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, GMG Kırklarelispor’u konuk etti. Ülker Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayan mücadelede hakem Suat Arsanboğa düdük çaldı. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ile Osman Gökhan Bilir üstlendi.

 

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, GMG Kırklarelispor maçına yedek ağırlıklı kadro ile çıktı. Yanal, karşılaşmanın ilk 11’inde şu isimlere forma verdi: Harun, Murat Sağlam, Adil Rami, Falette, Deniz, Tolgay, Mehmet Ekici, Ferdi, Zajc, Tolga, Mevlüt.

FALETTE İLK KEZ 11’DE

 

 

Sarı lacivertli ekipte Gineli futbolcu Simon Falette, GMG Kırklarelispor ile oynanan rövanş maçına ilk 11’de başladı.

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Eintracht Frankfurt’tan kadrosuna kattığı 27 yaşındaki stoperi Simon Falette ilk kez ilk 11’de görev aldı. ZTK’da Kırklarelispor ile oynanan ilk maçta ve ligde Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmalarda yedek soyunan Gineli futbolcu, Yanal’ın forma vermesi ile ilk 11’de kendisine yer buldu.

HASAN ALİ KALDIRIM YEDEKLER ARASINDA

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcularından Hasan Ali Kaldırım, uzun süren sakatlığının ardından kadroda yer aldı. En son 6 Aralık 2019 tarihinde Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında görev yapan Hasan Ali Kaldırım, sakatlığının son bulmasının ardından 36 gün sonra GMG Kırklarelispor ile kupada oynanan rövanş maçında kadroya girdi. Teknik heyet tarafından yedek soyundurulan Hasan Ali, karşılaşmada forma şansı bekledi.

BAŞKANLARDAN İMZALI FORMA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile GMG Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, karşılaşma öncesinde sarı lacivertli taraftarın tribünden uzattığı formayı birlikte imzalayarak geri verdi.

PANKARTLI PROTESTO

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, Kırklarelispor maçına "Türk Futbolu İçin Uyanma Zamanı" yazılı pankartla çıktı. Tribünler ise 3-0’lık ilk maça rağmen ve hafta içi maçı olmasına rağmen karşılaşmaya ilgi gösterek birlik mesajı verdi.

YORUMLAR 39
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    üç kuruşa muhtacız. gelen seyirci gelirini de cezaya fazlasıyla ödersiniz. akıllı kimse yok mu yönetimde.
    Cevapla
  • Insaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Ters yorumlar yapmissiniz da tamam.Acik penaltida hakem varla ne konustuysa gitmedi vara.Federasyon baskani da hakemler hatali diyor.Karanlik olan ne var sizin icin.
    Cevapla
  • kaçali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç un yerinde olsam Rum Yunan veya İsrail liginde bir takım satın alırım
    Cevapla
  • golf 4 yıl önce Şikayet Et
    şu ali Koç a başka bir meşgale bulunda Fenerbahçe de türk futbolu kurtulsun golfed. başkanı olsun parası çok nasılsa
    Cevapla
  • Aziz başkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç vizyonu Ali Bey vizyonu Türk futboluna seviye katar .......... nerede şimdi o ya........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle