F.Bahçe'de Muriqi kararı! 35 milyon Euro

Tottenham ve Burnley'in ardından Aston Villa ile Monaco da Vedat Muriqi ile ilgilenmeye başladı. Fenerbahçe'nin beklentisi 35 milyon euro...

F.Bahçe'de Muriqi kararı! 35 milyon Euro
F.Bahçe'de Muriqi kararı! 35 milyon Euro
GİRİŞ 07.02.2020 09:26 GÜNCELLEME 07.02.2020 09:30
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de bu sezon başarılı bir görüntü sergileyen Vedat Muriqi'in talipleri her geçen gün artıyor. Hem İngiliz hem de Fransız basınında yer alan haberlerde; Monaco'nun Muriqi'i gündemine aldığı belirtildi.

Haberde; Monaco'da iyi bir dönem geçiren Islam Slimani'nin İngiltere'ye dönmek istediği kaydedildi. Slimani'yi kadrosunda kiralık bulunduran Fransa Ligue 1 temsilcisinin bu nedenle Kosovalı forveti listesine aldığı aktarıldı.

Gelecek sezon forvet hattında bonservisiyle bir oyuncu kazandırmak isteyen Monaco'nun 25 yaşındaki golcüyü sezon sonuna kadar takip edeceği ve listesinde tuttuğu bildirildi.

FENERBAHÇE SATMAK ZORUNDA

Birmingham.mail'in haberine göre ise; Tottenham ve Burnley'in ardından Aston Villa da Vedat Muriqi'yi gündemine aldı. Haberde Villa'nın oyuncuyu sezon sonuna kadar izleyeceği bilgisine yer verildi.

İngiliz ekibinin yetkilileri Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı son lig maçını da yakından takip etti. Bu izlemeler devam edecek. Hollanda basınında çıkan haberlere göre de Sarı-Lacivertliler'in 25 yaşındaki oyuncunun satışından 35 milyon euro gelir beklediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Finansal Fair Play kuralları dahilinde yeni sezonda transfer yapması için satış gelirine mutlaka ihtiyacı var.

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

25 yaşındaki forvet, bu sezon Fenerbahçe'de 21 maçta 13 gol attı ve 5 asist yaptı.

Vedat Muriqi'nin F.Bahçe ile 2023 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Vedat'ın 2016 yılında Gençlerbirliği forması giydiği dönemde piyasa değeri 1 milyon euroydu. Kosovalı 4 sene içinde gösterdiği performansla piyasa değerini 12 milyon euroya kadar çıkardı.

.Rize, Vedat'ın olası bir satışından yüzde 15 pay alacak. İngiliz ekibi Burnley, Vedat F.Bahçe'ye 25 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 36
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç yine bir oyun Peşinde 2/3 milyon euro'ya sattığı Elif Elması 18 diye gagaladı. Buna da aynı sistemi yapacak ha merak edenler varsa şu an Elif Elmas kadroya giremiyor. Maç yapmıyor. Antrenmana çıkıyor mu bilmiyorum.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sörloth 50 - 100 yapar diyenler çenelerini yormasın boşuna, bonservisi kimde ona baksın. Fener Vedat'ı 10'a da satsa yine kârda.
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu görecez.. ha bire pompalıyorlar.. 35 değil 20 ye bile satsa bayram etsin fener.. bir kere bizim ülke olarak anlayışımıza ters.. önce 12-13 milyon satarız sonra 25-30 a geri almaya kalkarız.. haber bu olsa idi inandırıcılığı daha yüksek olurdu. .
    Cevapla
  • Kazim Peker 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse o parayi vedata vermez malesef
    Cevapla
  • Temelli 4 yıl önce Şikayet Et
    15-20 Euro arası olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle