Ersun Yanal: Mağlubiyetin sebebini herkes biliyor!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor maçı dönüşünde uçakta yaptığı konuşma ile takıma moral verdi

Ersun Yanal: Mağlubiyetin sebebini herkes biliyor!
Ersun Yanal: Mağlubiyetin sebebini herkes biliyor!
GİRİŞ 03.02.2020 09:32 GÜNCELLEME 03.02.2020 09:33
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor maçı dönüşünde uçakta yaptığı konuşma ile takıma moral verdi

"MAĞLUBİYETİN SEBEBİNİ HERKES BİLİYOR"

"Mağlubiyetin sebebini herkes biliyor. Hepinizi tek tek alınlarınızdan öpüyorum" diyen tecrübeli çalıştırıcı, Alanya maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlayacaklarının altını çizip şunları söyledi:

"İstemeyenlere rağmen şampiyon olacağız. Siz bu şekilde istekli ve diri olduğunuz sürece önümüzde kimse duramaz. Fenerbahçe, her şeyi değiştirebilecek, rüzgârı tersine çevirebilecek güce sahiptir. Daha önce yaptık, yine yapacağız."

KALAN MAÇLAR
* Alanya
* A.Gücü (d)
* G.Saray
* Antalya (d)
* Denizli
* Konya (d)
* Kayseri
* Kasımpaşa (d)
* Y.Malatya
* Göztepe
* G.Birliği (d)
* Sivas
* Beşiktaş (d)
* Ç.Rize

CAMİANIN HEDEFİNDE HAKEM PALABIYIK VAR

Fenerbahçe; Sivasspor, Başakşehir ve Trabzonspor'un gerisinde olmasına rağmen, camianın şampiyonluğa olan inancı daha da arttı. Sosyal medyada mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu olarak hakem Ali Palabıyık gösterildi. Palabıyık'a yönetim ve teknik heyet tepki gösterirken, camia da hakemin uzatmalarda vermediği golün dışında sonuca etki eden fahiş hatalara imza attığına inanıyor.

TEK GALİBİYET BEŞİKTAŞ'TAN

Fenerbahçe bu sezon ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda beklentileri karşılayamadı. 4 karşılaşmaya çıkan sarı-lacivertliler; 2 beraberlik, bir yenilgi, bir de mağlubiyet aldı. Trabzonspor'la Kadıköy'de 1-1 berabere kalan Kanarya, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi. Galatasaray'la Türk Telekom'da 0-0 berabere kalırken, tek galibiyetini Beşiktaş'tan (3-1) aldı. Fenerbahçe, G.Saray'la 23 Şubat'ta, Beşiktaş'la ise 10 Mayıs'ta karşılaşacak. 

 

 

YORUMLAR 33
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi ve denizi ilk 11 de oynatmayan zaten yenilgiyi kabul etmiş sayılır.kruse ve tolga formsuzdu niye ısrarla oynatıyorsun. fb yi sattı ersun hoca haziranda gönderilir.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tek sebebi sensin. Takımı ve oyunculari oynatmayi ve çalıştırmayı bilmiyorsan senden teknik adam olmaz
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence VAR' Yıldırım Demirören döneminde hakkı ile uygulandı. Hakemlerimiz kenarda pozisyonları izlemeyince insanın içerisine ister istemez kurt veya kurtçuklar düşüyor. Acaba VAR odası bilerek hak mı yiyor? diye insanın içerisine şüphe düşüyor. Kenarda tartışmalı pozisyonları izlemek maçların gereksiz uzamasına sebebiyet veriyordu ama VAR'a karşı bir güven vardı. Sadece VAR odası ile temas sağlanmakla yetinilmesi pozisyon tekrarının maçın hakemi tarafından izlenmemesi tartışmalı pozisyonları dahada tartışılır hale getirilmesine sebebiyet vermektedir.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerin içindeki truva atı bu şahıs
    Cevapla
  • Temelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım bir sonraki mağlubiyeti neye bağlayacaklar. Ali bey Ersun Yanal size yıl sonunda en az 5-6 transfer daha yaptırır, 2021'e geldiğinizde bir 5 daha ister ve FB batmaya devam eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle