Fenerbahçe'de şaşırtan Adil Rami kararı!

Fenerbahçe'de Adil Rami'nin durumu netleşti. Takımdan ayrılması gündemde olan oyuncunun sezon sonuna kadar kalmasına karar verildi.

Fenerbahçe'de şaşırtan Adil Rami kararı!
Fenerbahçe'de şaşırtan Adil Rami kararı!
GİRİŞ 22.01.2020 10:23 GÜNCELLEME 22.01.2020 10:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Fransız stoper Adil Rami'nin forma giyemediği için takım ararken ve ayrılma ihtimalini ciddi bir seçenek olarak düşünüyordu.

Menajeri İstanbul'a çağrılan tecrübeli oyuncunun mevcut maddi sıkıntılar da göz önüne alındığında ayrılmasına izin verilmeyeceği ifade edildi. Rami en azından sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

Menajeriyle sürekli ayrılık için transfer görüşmeleri yapan ve transferine %100 olarak bakılan Rami, Kayseri maçına damga vurdu. Ersun Yanal'ın ilk 11 başlattığı Rami, maç boyu gösterdiği istekli performansla sarı-lacivertli taraftarların büyük beğenisini kazandı. Transfer harcama limitinin büyük etkisi ve Yanal'ın Rami'yi ilk 11'de oynatma kararı Fransız oyuncuyla devam kararını pekiştirdi.

MENAJERİ DE GELMİŞTİ

Hatta Fransız oyuncunun menajeri İstanbul'a gelmiş ve kulüple transfer durumu hakkında görüşme yapmıştı. Sarı-lacivertli takımın transfer politikasında bir son dakika değişikliği olmazsa Rami, Fenerbahçe'yle yoluna devam edecek.  

 

 

YORUMLAR 2
  • abdi abi 4 yıl önce Şikayet Et
    o rakama yarı devre bende devam ederim..ali koç tam bir fiyasko..azizle beraber fenerbahçenin geleceğini çaldılar..
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bizim klüplerimiz de enbüyük eksik bu tür futbolculara verilmesi gereken psiko terapidir. Moral ve adaptasyon için bu tür futbolculara psiko terapi verilmesi gerekir.
    Cevapla