Ersun Yanal: Ufak tefek sorunlarımız var ama...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Ersun Yanal: Ufak tefek sorunlarımız var ama...
Ersun Yanal: Ufak tefek sorunlarımız var ama...
GİRİŞ 21.01.2020 23:03 GÜNCELLEME 21.01.2020 23:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Yanal, "Fenerbahçe'nin oynadığı bir format var, Fenerbahçe'nin oynadığı bir sistem var, bu sistemi doğru oynadığımız takdirde hiçbir maçta sıkıntı yaşamayız. Turu geçmekte yeterli bir oyun oldu, paslı bir düzende oynadık. Bugün de turu geçmek için bir seviye vardı, onu ayarladık. Hem oyun, hem disiplin konusunda belli bir seviyenin altına düşmemek önemliydi. Daha güzel şeyler yapma şansımız da vardı. Bugün yeterliydi ama. Belirli bir seviyenin altına düşmedik." dedi.

 

 

"UFAK TEFEK SORUNLAR HER YERDE VAR"

Mevlüt Erdinç'in durumu sorulan Yanal, iyi yolda olduklarını vurgularken, "Fenerbahçe'de santrfor olmak oldukça stresli ve güçlü bir duygu. Bunun altında kalmamak ve bunu taşımak gerekiyor. Mevlüt'ün kariyerinde biriktirdiği güzel işler var, milli takım forması var. Vedat gibi önemli bir futbolcu var o mevkide. Onunla birlikte zaman zaman birlikte oynayacağı bir maraton var önümüzde. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Ufak tefek sorunlarımız var, her takımda oluyor. Bunları içeride halledilebilecek sorunlar. Fenerbahçe çok çok büyük bir camia, çok büyük bir sivil toplum örgütü. Taraftarımızın istediği bir düzen var, bir duruş var, karakter var. Bunları yapmaya çalışıyoruz, gerçek Fenerbahçe'yi yansıtmaya çalışıyoruz. O hedeflere uygun bir şekilde burada bulunmalıyız." dedi.

 

 

Ligde şampiyonluk mücadelesine devam ettiklerini kaydeden teknik adam, "16 tane maçımız var. 16 maçımızda da her maçta aynı iştahı ortaya koymak en çok istediğimiz şey. Bu iştahı sonuna kadar götürmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • osmangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    drsn ymz denen sanırsınki bjk fb ye yenildi ayrıca kupada amatör takıma elendi demezlermi.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen haftasonu yine sag kanatta Ozan sol kanatta Tolga Cigerci oynatirsin. Forvet arkasi Kruse oynatirsin, bel olsam kadroya bile almam bu formuyla. Mevcut kadronun en iyi 11. Altay -- Dirar - Jailson - Rami(Serdar) - Isla -- Gustavo - Ozan -- Rodriguez - Deniz Türüc - Ferdi Kadioglu - Vedat Muriqi ( Ozan sag bek , Tolgay Arslan veya Tolga Cigerci Gustavonun yani, oda olur.) Topu kaybettimi sürekli pres yapmayin,oyun kurabilmiyorsa rakip takim, biraz geri cekilin ve bekleyin. Pres zaman zaman uygulanir. Birakin üstünüze gelsinlerki alan acilsin. Ersun Hoca 90 dakika pres oynatiyor, sacmalik.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    fener iyi oynamadı rakipte hiç istek yoktu
    Cevapla
  • De Souza Alex 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bütün lig de hiç heves yok ?
    Cevapla
  • haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı bir teknik adam olsaydı fark olurdu, adam topu almış geri pas yapıyor, kanatlar geriye oynuyor, ileri kaçan bir oyuncu yok.
    Cevapla
  • lkm 4 yıl önce Şikayet Et
    Pendik, Fethiye, ümraniye, çatladıkapıspor, feneri yenmeyen kalmadı, biraz temkinli olmakta fayda vardı, öyle yaptılar. Alkışlar fenere...
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Sicili bozuk değil ki yedek kadeoyla tuzladan evinde 2 0 kaybetsin ?
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fb süper oynuyor. hem kupa kadrosu hemde lig kadrosunda süper oyuncular var.ferdi,deniz,rodrigez,gustavo,jailson çok iyi oynuyorlar.mevlüt bu maçta iyi oynadı hem gol attı hemde çok gol kaçırdı.kayserisporda kaleci ismail çipe olmasaydı fb farklı yenmişti.
    Cevapla
  • drsn ymz 4 yıl önce Şikayet Et
    sanirsin ki besiktasi yendiler.super oynuyor demezlermi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle