Serdar Aziz performansıyla parmak ısırtıyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Serdar Aziz performansıyla parmak ısırtıyor
Serdar Aziz performansıyla parmak ısırtıyor
GİRİŞ 19.01.2020 11:57 GÜNCELLEME 19.01.2020 11:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de dün Jailson ile birlikte stoperde forma giyen Serdar Aziz, takımının savunmadaki en önemli oyuncularından biri olarak dikkatleri üzerine çekti.

Serdar, maç boyunca Antep'in hızlı hücum oyuncuları karşısında oldukça enerji harcadı. Hem ilk yarıda hem özellikle ikinci yarının sonlarında kritik hamlelerde bulunan tecrübeli oyuncu, girdiği 12 ikili mücadelenin 8'inde başarılı oldu.

Deneyimli stoper ayrıca 69 pasın 62'sinde isabet sağlayarak, bu alanda maçın en iyisi unvanını elde etti. 

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında en fazla topla buluşan (85), isabetli pas atan (62), hava topu kazanan (5), pas arası (4) ve uzaklaştırma (5) yapan oyuncu Serdar Aziz oldu. 

YORUMLAR 8
  • lafsavar 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallah Fenerin 3-4 oyuncusu var bireysel kazandılar. Maç boyunca antepli futbolcuların beceriksizliği sayesinde fener aldı.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    serdar,sadık,merih,çağlar en iyi stoperler.
    Cevapla
  • recep altın 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye liginde normal. baktı mücedeleyi kayıp ediyor hemen yat yere yüzünü tut. bizim keklik hakemler nede olsa çalıyor düdüğü. avrupaya gelince hepsi amatör futbolcu seviyesine düşüyor ve darmaduman oluyor. ordaki hakemler çalmaz öyle her pozisyonu. almanya 2. liginde OYNIYAMAZ!!! 12mücadelinin 8ini kazanmış. almanyada 2.lig seviyesi bile değil. aldığı para 2milyon hahahha
    Cevapla
  • Afatsum 4 yıl önce Şikayet Et
    ligde en çok faullü oynayan bir futbolcu
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    digerxsayfada Murigi hakkinda ne kadar olumlu seyler yazdimsa, bu sayfada bir o kadarda olumsuz seyler yazmak zorundayim. Bu adamin oyun icindeki karakteri cok cirkin. Cirkeflik yapiyor, hakemle oynuyor, yalandan yere kendini atiyor, yada sakatlik numarasi yapiyor. Futbol ahlaki kesinlikle olmayan birisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle