Ali Koç'tan Zekeriya Alp ve iş ilişkisi açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile olan iş ilişkisi hakkında konuştu.

Ali Koç'tan Zekeriya Alp ve iş ilişkisi açıklaması
Ali Koç'tan Zekeriya Alp ve iş ilişkisi açıklaması
GİRİŞ 13.01.2020 11:09 GÜNCELLEME 13.01.2020 11:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ikinci yarı hazırlıklarının sürdürüldüğü Antalya'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek çarpıcı açıklamalar yaptı. Gündemde yer alan birçok konuya dair sert konuşan Ali Koç, basın toplantısının ardından ise Habertürk'e özel açıklama yaptı ve MHK Başkanı Zekeriya Alp'le arasında olan iş ilişkisine açıklık getirdi.

 

 

Habertürk'ün MHK Başkanı Zekeriya Alp'le olan iş ilişkisinin toplantıda sorulmasının unutulduğu hatırlatılan Ali Koç, bu konuyu detaylıca yanıtladı. ”Keşke bu soruyu toplantıda sorsaydın” diyerek sözlerine başlayan Ali Koç, ironi yaparak "Evet biz bunu 30 yıl öncesinden planladık. Benim bu dönemde başkan seçileceğimi, hakem camiasında bir boşluk olmasını, bundan dolayı MHK başkanı olarak yeniden Zekeriya Alp’in seçileceğini her şeyi 30 yıl öncesinden ayarladık" ifadelerini kullandı.

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN ŞİRKETİ DE KONUŞULSUN"

 

 

Gündemde böyle bir konunun yer almasının saçma olduğuna vurgu yapan Başkan Koç, "Bunlar komik şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? İş ilişkileri konuşulacaksa Abdurrahim Albayrak'ın ulaşım şirketinin iş ağı konuşulsun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • Doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün trt sporu izledim. Sanki trabzonspor ve gs yın kanalı. Fener düşmanlığı yapmaktan yorulmadılar. Fenerbahçeyi sevmekten imtina etmiyecem. Fenerden vazgeçmiyecem. Trabzonun da galatasarayın da sahtekar olduklarını biliyorum.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımını sev de başkanın şimdi soruya cevap verdi mi? Onu bir düşün istersen.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    sene sonu sana da güle güle
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olaylarındaki ilişkin nedir sen ona cevap ver
    Cevapla
  • azizi arıyoruz 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler yanlış anlamasın millet aziz Yıldırımdan kurtuldu şimdi bu çıktı kavga dövüşe başladı fatih terim i alt edip GS yi geri koydu diye ayak oyunlarıyla diğerlerine de aynıyı yapacak sanıyor
    Cevapla
  • SOMAL I 4 yıl önce Şikayet Et
    30 Yıl bu ülke de Türk milletine çürümüş saçtan kuş çeşitlemesi yaparak (şahin,doğan,serçe,kartal)araba üreten ve bu milletin sırtından haksız kazançlar elde eden Ali Koç ahalisi şimdi de ağalığa soyunmuş AZİZ vari konuşmalar yaparak başarısızlığını örtmeye çalışarak herzaman ki gibi haksız kazanç elde etmeye çalışıyor. Halbuki ilk seçildiğindeki konuşmalarından bayağı ümitlenmiştim Türk futbolu adına
    Cevapla
  • Cemşit 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın baktı diğer şahıslar hep kalleşce davranıyor. O da dayanamadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle