Serdar Aziz: 'Orada Vida bana faul yaptı'

Fenerbahçe'de başarılı savunmacı Serdar Aziz, takımın son durumu ve performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar Aziz: 'Orada Vida bana faul yaptı'
Serdar Aziz: 'Orada Vida bana faul yaptı'
GİRİŞ 11.01.2020 11:42 GÜNCELLEME 11.01.2020 12:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı Serdar Aziz, "Fenerbahçemiz her zaman olması gerektiği gibi şampiyonluğun en büyük adayı olarak bu yarışın içinde. Evet, ilk yarıda bazı hatalarımız oldu ancak beklemediğimiz bu puan kayıplarından dersler çıkardık. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın önderliğinde yalnızca hedeflerimize odaklanmış durumdayız" dedi.

 

 

Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Fenerbahçe'de başarılı savunmacı Serdar Aziz, takımın son durumu ve performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sezonun ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Aziz, "Takım olarak çok yoğun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak bu yoğunluk pozitif anlamda bir yoğunluk. Kamp dönemi boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bizlere pek çok katkı sağladı ve problemlerimizi çözme imkanı yakaladık. Hem taktiksel çalışmalar hem de kondisyon çalışmalarıyla ligin 2. yarısına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımda moraller çok iyi, idmanlar kıran kırana geçiyor, herkes çok motive. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın önderliğinde yalnızca hedeflerimize odaklanmış durumdayız" dedi.

"Benim görevim her zaman hazır olmak"

Takıma katkıda bulunmak için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyen Serdar, "Benim görevim; her an hazır olmak ve hocamın bana görev vermesi halinde sahada en iyi performansımı gösterip, takımıma katkıda bulunmak. Sahadaki öncelikli görevim ise rakip atakları durdurmak, takımımın gol yemesini önlemek. Tüm bunların üzerine bir de skora katkı sağlarsam o zaman ayrı bir mutlu oluyorum tabii" şeklinde konuştu.

"En ufak pozisyonda insanlar Fenerbahçe aleyhine bir şey arıyor"

 

 

Beşiktaş derbisinde Vida ile girdiği pozisyonu anlatan tecrübeli oyuncu, "O pozisyonda önce Vida benim boynumu koluyla sarıyor. Benim reaksiyonum Vida’nın hareketinden sonra. Yani bir faul varsa onu ilk Vida başlatıyor. İlginç olan kamerada açıkça görülmesine rağmen insanların bu pozisyonu Fenerbahçe aleyhine değerlendirmesi. Daha önce başka takımlarda oynarken de tartışmalı pozisyonlar yaşadım ancak Fenerbahçe forması giydiğim dönemde en ufak pozisyonda dahi insanların Fenerbahçe aleyhine bir şeyler araması garip geliyor bana" yorumunu yaptı.



"İnşallah sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşarız"

Şampiyon olmaları en büyük hedefleri olduğunu belirten Serdar, "Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma dahil olmuştum. Talihsiz bir sezondu, şampiyonluk yarışından oldukça uzaktık. Bu sene ise durum bambaşka seyrediyor ve çok ayrı bir takım ruhu oluştu. Bu sezon Fenerbahçemiz her zaman olması gerektiği gibi şampiyonluğun en büyük adayı olarak bu yarışın içinde. Evet, ilk yarıda bazı hatalarımız oldu, sıralama olarak daha iyi bir noktada devre arasına girebilirdik ancak beklemediğimiz bu puan kayıplarından dersler çıkardık ve bu doğrultuda ligin 2. yarısına hazırlanıyoruz. Daha iyi bir performans ortaya koyup şampiyon olmak hepimizin en büyük hedefi. Çünkü camiamızın en büyük beklentisi bu ve bizler de bu beklentinin, koşulsuz desteğin farkındayız. Önümüzde bir de Türkiye Kupası var. İki kupayı da kazanmak camiamızı çok mutlu edecektir. Bu hedeflere kilitlendik. Taraftarımızın bizlere olan inancı ve desteği konusunda ise zaten söylenecek bir şey yok, mükemmeller. Ligin ilk yarısında en yüksek doluluk oranı bizim stadımızda. Bu da camiamızın şampiyonluk hedefine nasıl yoğunlaştığını gösteriyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşarız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 21
  • Düzceli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de olsa, ne zaman doğru konuşacaksın?
    Cevapla
  • Bozteu52 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence. Sorun. Serdar azizde değil. Ülke duasını almiş Cüneyt. Çakırda. Demmeki ülkemizde fanatikliği bırakmamiş
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    şaka yapmıştır yaw ble kelimemi olur ... güldük geçti
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Amma uzadı sanki penaltı olsa gol olacak gol olsa o oyunla fenerbahçeyi yenecekti beşiktaş
    Cevapla
  • Srt 4 yıl önce Şikayet Et
    Penaltılar genelde gol olmazlar zaten
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman herif gözümüzle, aklımızla alay ediyor. Ayıp be!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle