Comolli'den flaş itiraf! 'Ben transfer etmedim'

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, tartışılan Simon Falette transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Comolli'den flaş itiraf! 'Ben transfer etmedim'
Comolli'den flaş itiraf! 'Ben transfer etmedim'
GİRİŞ 09.01.2020 13:37 GÜNCELLEME 09.01.2020 13:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin son transferi Simon Falette'nin Rogon Menajerlik Şirketi'nden olması sonrasında Sportif Direktör Damien Comolli'ye eleştiriler gelmişti.

Twitter hesabı açan Damien Comolli kendisine yöneltilen eleştirilere buradan cevap verdi.

FALETTE İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Comolli açıklamasında, "Falette transferi sonrasında bir hesap açarak iddiaları cevaplamaya karar verdim. İlk olarak söyleyeyim, Başkanımız Falette'in kiralık olarak takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğü için bu transferin gerçekleşmesini istedi. Ali Koç'un bu kararına saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından iyi karşılanmalıdır." dedi.

SADECE TOLGA VE GUSTAVO

Comolli ayrıca, "İkinci olarak, basında ve sosyal medyada yer alanların aksine, Rogon şirketiyle herhangi bir bağım bulunmuyor. Simon Falette için transfer görüşmesinde bulunmadım. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüşmüştüm" sözlerini kullandı

YASAL İŞLEM YAPACAK

Suçlamalar üzerine de açıklama yapan Comolli, "Son olarak basında ve sosyal medyada Rogon şirketi ile benim aramda bir çıkar ilişkisi olduğunu iddia edenler ve saçma iddialarda bulunanlar için yasal haklarımı kullanacağım. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla" dedi.

 

 

YORUMLAR 9
  • Sen oldukça 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen oldukça şampiyonluk zor
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin transferlerinide gördük
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sen transfer etmediysen iyi futbolcudur emin ol.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bırkaıp git artık türkiyede bu görevler iş yapmıyor. faletta dediğin adam bu sezon 1 maça çıkmış. benim bildiğim devre arası nokta transfer yapılır ve sıkıntılı olan bölgenin sorunu çözülür. bu adamı sen getirmedin de reyes,rami,ekici,zanka,sadık bunları kim getirdi.ali bey iyi derecede finansal sorunları yönetebiliyor ancak takım olma konusunda transfer konusunda eksiksiniz. farkındamıdır acaba bu takım bu sene şampiyon olamazsa koltuğu sallantıda
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    finansı da iyi yönettiği yok . ancak para toplar ,berbat topcu alır
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancı sorsalar adil ramiyide ben transfer etmedim der. rami fos bitik çıktı. stopere ihtiyaç yokki. serdar,sadık,okan,zanka,jailson varken gerek yoktur.koita ve sekidika alınsaydı daha iyi olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle