Muriqi: 'Mourinho'nun beni istemesi harika...'

Sezon başında Fenerbahçe'ye gelen ve ilk yarıda gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük takımlarının radarına giren Vedat Muriqi, menajerine gelen teklifleri bekletme talimatı verdi.

Muriqi: 'Mourinho'nun beni istemesi harika...'
Muriqi: 'Mourinho'nun beni istemesi harika...'
GİRİŞ 06.01.2020 09:52 GÜNCELLEME 06.01.2020 17:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'ye gelen ve ilk yarıda gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen takımlarının radarına giren Vedat Muriqi, transfer tekliflerini elinin tersiyle geri çeviriyor...

 

 

Önceliğini Fenerbahçe'ye veren Kosovalı golcünün hafta sonu menajeriyle bir görüşme yaptığı öğrenildi. Bu toplantıda menajerine 'Teklif getirme' talimatı veren Vedat'ın "Şampiyon olmadan Fenerbahçe'den ayrılmam" dediği de öğrenildi.

"TEKLİFLERİ MAYIS'A ERTELE"

 

 

Hayalinin Türkiye'de şampiyonluk yaşamak olduğunu belirten Vedat, "Benim şu anki hedefim Fenerbahçe ile şampiyon olmak. Avrupa'dan büyük takımların benimle ilgilenmesi, beni istemesi çok güzel bir duygu. Bu teklifler beni mutlu ediyor. Özellikle de Tottenham'ın listesinde olmak harika. Mourinho ile çalışmayı çok isterim ama önce Fenerbahçe ile şampiyon olmayı hayal ediyorum. Teklifleri sezon sonuna ertele" ifadelerini kullandı.

PİYASA DEĞERİNİ ARTTIRDI

Kafasını sadece futbola vermek istediğini de vurgulayan Kosovalı golcü, "Bu teklifler geldikçe bana problem yaşatacak. Ben futbola odaklanmak istiyorum. Şu dakikadan sonra ne bana ne de kulübüme teklif getir" dedi. F.Bahçe'ye geldiğinde 2.5 milyon euro değeri olan Vedat Muriqi, 5 ayda değerini katladı ve 12 milyon euroya ulaştı.

Fenerbahçe ise Kosovalı golcü için 25 milyon euro fiyat belirledi. Vedat ilk yarıda tam 11 kez ağları sarstı. (Akşam)

YORUMLAR 6
  • Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Muriqi yi bir Gsli olarak beğeniyorum,her şeyden önce canla başla oynuyor bu bile taraftar için yeterde artar.Umarım Fener de iyi paraya satar ama düzgün transferler yapmalılar.Futbol konuşalım ligin kalitesi nasıl artar vb.konular yoksa olan yine bize oluyor.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ziyaaaaaaaa....
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    kudurun dahada yükselecek bi şampiyonlar ligindede oynasa tamadır örnek elif elmas
    Cevapla
  • Saadettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi niyetli bir futbolcu, ama şişme balondur. Son haftalardaki düşüşü kendini belli ettirdi. Bu ancak Türkiye ve katar da oynar.
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    hehe
    Cevapla
  • cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok ezik bir yorum yapmışsın dostum... En fazla Kadıköy'de senelerdir ezdiğimiz taraftarlardansındır. Çok ta sıkıntı etme bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle