Şok kararın ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama!

Futbolda şike davasına yönelik önemli bir gelişme yaşandı. Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, futbolda şike davasına ilişkin kararı usulden bozdu.

Şok kararın ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama!
Şok kararın ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama!
GİRİŞ 03.01.2020 10:23 GÜNCELLEME 03.01.2020 10:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Futbolda şike davasına ilişkin Yargıtay'dan önemli bir karar geldi. Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin futbolda şike davasına ilişkin kararını usulen bozdu. Karar doğrultusunda başta Aziz Yıldırım olmak üzere sanıklar yeniden yargılanacak.

Aziz Yıldırım: "Yargıtay usulden bozmuş. Burada dikkat çeken kısım esas değil usul. Usulde 2 hata bulmuşlar. Biri Ahmet Çelebi hakkında bir eksiklik olması. Bir diğeri de yeniden yargılama ile ilgili bir usul eksikliği. Esasta bir sorun yok ama süreç bu şekilde biraz daha uzar" dedi.

Yargıtay'ın kararına göre, usul eksikliğinin giderilmesi için yargılama yenilenecek.

Mahkeme, yakalaması olup dosyaya sonradan dahil edilen isimlerle başından beri yargılanan Aziz Yıldırım gibi isimlerin dosyalarını ayrı ayrı karara bağlayacak.

Bu süreç sanıklar hakkında verilen beraat kararlarını etkilemeyecek.

YORUMLAR 11
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede şike federasyonda var dı hala var görüşündeyim.ispanyadan örnek versem barcelona realmadrid,sevilla,atlatico madrid , getafe yi yendi ama espanyol maçında şike yaptı desem herkes güler hadi canım derler. aynen fener de o yıl 2. dönem gs,bjk,bursa, ve en önemlisi ts yi yenmiş sivas ve karabük maçında şike yapmış derseniz bende aynen gülerim bu söze...
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Usülden bozulduğu için Sonuç değişmeyecek ama Bence Yargının Fetö bakımından tekrar elden geçirilmesi lazım?..Çünkü Son yıllarda alınan kararlarda Fetö etkisi var?.
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Türk Futboluna zarar vermiştir.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk Futboluna Aziz Yıldırım değil? Fetö zarar vermiştir...Hemde ne zarar? bu dava sonuçlanınca Fenerbahçenin açacağı Tazminatlardan çok Kurumun ve kişinin başı yanacak? o zaman anlarsın Fetö,nün nasıl bir zarar verdiğini?
    Cevapla
  • Öztürk ÖZİSLAM 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetönün yağı ile şikeden kurtardılar. Devlet zarar görmesin diye kumpas gerekçesi ile şike davası sulandı ve aziz kazandı. vatan sağolsun. Kimse kalkıpta bu işte şike yok demesin. Ama ne yazıkki Türkiyede şike yapanların yanında hep haklılık hep kar kaldı. Ne diyelim dedik ya vatan sağolsun
    Cevapla
  • Beşkazalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligte Fenerbahçe ve diğerlerinin mücadele ettiği bir ortamda fb.nin şike yapması mümkün değildir.Biz birbirimizi iyi tanırız.Rakiplerinin FB.nin önünü kesmek için nasıl organize olduklarını gayet iyi biliriz.Fb.şike yaptı diğerleri piri pak öylemi hadi oradan.Uydurma delillerle A.Yılldırım dinlenerek alçakça yüz yıllık kulübe operasyon çekildi.Fransız kulübünü hiç dinlemeye almışlarmı, yok onlar kudretten tertemiz.Büyük kulüp diye geçinirler yetim parasıyla stad yaparlar.
    Cevapla
  • 612924 4 yıl önce Şikayet Et
    şok derken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle