Ayrılmak isteyen Ferdi'ye izin çıkmadı

Adı Derby United ile anılan Ferdi Kadıoğlu'na Ersun Yanal'dan izin çıkmadı.

Ayrılmak isteyen Ferdi'ye izin çıkmadı
Ayrılmak isteyen Ferdi'ye izin çıkmadı
GİRİŞ 01.01.2020 10:56 GÜNCELLEME 01.01.2020 10:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere'den Derby County ile birlikte Hollanda ve Türkiye Süper Ligi'nden de talipleri olan Ferdi Kadıoğlu'na Ersun Yanal ve teknik ekipten izin çıkmadı. Yanal'ın, Ferdi Kadıoğlu için "Performansından memnunun. Ligin 2. yarısında daha çok süre alması çok yüksek ihtimal" şeklinde rapor verdiği bildirildi.

İngiltere'den Derby County ile birlikte Hollanda ve Türkiye Süper Ligi'nden de talipleri olan Ferdi Kadıoğlu'na Ersun Yanal ve teknik ekipten izin çıkmadı.

YORUMLAR 5
  • osmangazi 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi hem gol atıyor hem asist yapıyor hep defansı şaşırtıyor. oynadığı her maçta üretken ve mücadeleci. ferdiyi fb 20 m eurodan fazlaya satabilir.ferdi haziran 2022 yılına kadar fb ile sözleşmesi var ayrılamaz.
    Cevapla
  • GERÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam çıktığı her maçta ya gol atmış ya asist yapmış senin oynattıkların ne yapmış? Oynamayacaksan bırak adam kendini geliştirsin.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca oynatmıyorsun bırak bari adam gitsin oynasın en azından bu dönem kiralayın
    Cevapla
  • klas 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerde futboldan anlayan bir Allahın kulu yok. merih de de burak da bir çok futbolcudada aynı hatlar yapılıyor. Git kardeşim fenerbahçeden bence hiç durma
    Cevapla
  • salih . 4 yıl önce Şikayet Et
    Teklifler ciddi ise degerlendir kardesim. Gidipte memnun olmayan var mi ? Donuste kulüp bulamayan var mi ? Gençler yabancı kulüplerde daha cok sans buluyor.
    Cevapla