Şok açıklama! "F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet ettik"

Fenerbahçe, Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den kadrosuna kattığı 20 yaşındaki yıldız oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun eski kulübüyle FIFA'lık oldu.

Şok açıklama! "F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet ettik"
Şok açıklama! "F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet ettik"
GİRİŞ 26.12.2019 14:06 GÜNCELLEME 26.12.2019 14:08
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 2018'in Temmuz ayında Hollanda kulübü NEC Nijmegen'den transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu ile ilgili olarak flaş açıklamalar geldi. Daha önce Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelinin yarsını alamadıklarını açıklayan NEC Nijmegen, sarı-lacivertli kulübü FIFA'ya şikayet ettiklerini söyledi.

 

 

700 BİN EURO ÖDENMEDİ

NEC Nijmegen Kulüp Müdürü Wilco van Schaik, Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nun ödemesi gereken toplam 1,4 milyon euro'nun sadece 700 bin euro'luk kısmını ödediğini ve sarı-lacivertli kulüpten 1,5 yıldır kalan ücreti alamadıklarını söyledi.

 

 

"FIFA'YA ŞİKAYET ETTİK"

Wilco van Schaik yaptığı açıklamada "FIFA'ya başvurduk ve şimdi bir karar bekliyoruz. 10 Kasım'dan önce cevap bekliyorduk ama sanırız onlar da çok meşgul. Bizim için gerçek anlamda eşi benzeri görülmemiş bir olay" ifadelerini kullandı.

"OCAK'TA SONUÇ ALMAYI UMUYORUZ"

20 yaşındaki genç futbolcu hakkında konuşan Wilco van Schaik, "Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'de oynaması gerçekten güzel bir şey ama hala bu parayı bekliyor olmamız çılgınca bir şey. Ocak ayında bir sonuç alacağımızı umuyoruz ve artık bu ödemenin hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Wilco van Schaik, Fenerbahçe ile ilgili olarak "Borç anlamında ne duruma geldiklerini biliyoruz. Geçen sene küme düşme tehlikesi yaşadılar, Phillip Cocu gibi bazı isimlere tazminat ödemek zorunda kaldılar. Türkiye gibi ülkelerde böylesine borçlar varken yeniden borçlanmaya bize göre daha farklı bakılır" açıklamasını yaptı.

"HER HAFTA SIRALAMAYA BAKIYORUZ"

Hollanda ekibinin yönetici ayrıca "Fenerbahçe şu an ligde dördüncü ve umarız Avrupa kupalarına katılır. Çünkü o zaman UEFA lisansı almak için başvuru yapacaklar ve bu da tüm borçları ödemeyi ve onay almayı gerektiriyor. Her hafta Fenerbahçe'nin Süper Lig'de ne yaptığını ve sıralamadaki yerini kontrol ediyoruz" dedi.

YORUMLAR 21
  • soner 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamların karakteristik yapısı bu, yapacak bir şey yok. Türk futbolunun baş belası, sportif başarı ile değil masa başı ayak oyunlarını yapabildiği için şampiyon olan kirli takım
    Cevapla
  • isbankasi-paralari 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koc denen beceriksiz zavalli simarik zengin cocugu fenerin yakasindan düs artik
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    KOÇ um bu kadar basit bir para için FB ye laf söyletiyorsun yaaa... Sana yazıklar olsun...
    Cevapla
  • yazık ki yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufan milyonlar verip bu adamı parasını vermeyen oynatmayan zihniyeti kınıyorum yazıklar olsun yazıklar olsun şirketlerinizi böyle yenetseydiniz ne olurdu hak etmeyene çok para hak edene zulm etmek yazık....
    Cevapla
  • trabzonsporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman daha çok beklersiniz fener avrupaya katılamaz :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle