F.Bahçe, Kruse'nin alternatifini buldu!

Max Kruse'ye alternatif olabilecek maliyeti düşük bir oyuncu arayan F.Bahçe gündemine Fortaleza'nın hücum oyuncusu Romarinho'yu aldı.

F.Bahçe, Kruse'nin alternatifini buldu!
F.Bahçe, Kruse'nin alternatifini buldu!
GİRİŞ 26.12.2019 11:46 GÜNCELLEME 26.12.2019 11:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zajc'tan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde Max Kruse'a alternatif olabilecek maliyeti düşük bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Bu doğrultuda bir süredir Fortaleza'nın hücum oyuncusu Romarinho'yu yakından takip eden Sarı-Lacivertliler, transferin maliyetini öğrenmek için oyuncunun kulübü ve menajeriyle iletişime geçti.

1 MİLYON İSTEDİ

Fortaleza 25 yaşındaki oyuncusu için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Romarinho ise 1 milyon euro yıllık ücret talebinde bulundu. Transferin önümüzdeki günlerde şekillenmesi bekleniyor. Sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Romarinho bu sezon Brezilya Ligi'nde 32 maçta 3 gol, 4 asist'lik performans ortaya koydu.

YORUMLAR 6
  • Malazgirt....71 4 yıl önce Şikayet Et
    32 maçta 3 gol atmış...1milyon dolar istiyor// bırakın olduğu yerde 200.000 dolara oynasın....
    Cevapla
  • battalgazi 4 yıl önce Şikayet Et
    solbek countrao fb ye geliyor hayırlı olsun. solbek,solorta, solaçık oynayabilen joker bir oyuncu sol tarafı süpürür gider.
    Cevapla
  • Millet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çer çöp
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    krusenin yerine ferdi oynasa daha çok gol üretilir. çünkü ferdi genç ve dinamik. her yere basıyor. gol atıyor asist yapıyor pasları etkili.ferdinin oynadığı her maçta fb rahat kazandı.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    sırf maliyeti düşük diye boş adam alıyorsunuz onun yerine türk gençlere şans verin özellike ersun yanal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle