Ersun Yanal'dan Cenk Tosun hamlesi!

Beşiktaş'a karşı alınan 3-1'lik galibiyetle şampiyonluğun favorisi konumuna gelen Fenerbahçe, devre arasında takviyeler yapacak.

Ersun Yanal'dan Cenk Tosun hamlesi!
Ersun Yanal'dan Cenk Tosun hamlesi!
GİRİŞ 26.12.2019 10:19 GÜNCELLEME 26.12.2019 10:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimden transfer için tam yetki alan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın hedefinde sansasyonel isimler var.

 

 

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Ersun Yanal, Everton'da forma şansı bulamayan eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'un kiralanmasını istiyor. Tecrübeli hocanın "Cenk gelirse çift forvet oynarız" dediği öğrenildi. Cenk olmazsa skorer bir kanat futbolcuya bakılacak.

JESUS'TAN YEŞİL IŞIK

 

 

Dirar'ı gerçek mevkisi olan sağ açıkta oynatmak isteyen tecrübeli teknik adam, sol beke acil takviye istiyor. Yanal ve ekibinin listesinin başında Kolarov var. Ancak Sırp futbolcunun Roma'da kalma ihtimalim yüksek. Bu nedenle İsviçreli Ricardo Rodriguez'le yapılan görüşmeler olumlu sürüyor.

Zanka ve Rami'den memnun olmayan Yanal, stoper bölgesi için Roma'dan Juan Jesus'u işaret etti. İtalyanlar, sambacının gidişine onay verecek. Rami, Zajc, M.Ekici ve Alper ise ocakta gönderilecek.

YORUMLAR 3
  • KIRKiKi 4 yıl önce Şikayet Et
    yaktı kendini
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Derbi galibiyeti ile değil, Zorlu Center görüşmesi ile şampiyonluğun favorisi oldular.
    Cevapla
  • ahmet vahap 4 yıl önce Şikayet Et
    bışık yenilince öyle oluyo dimi yenseydiniz bjk en büyük puaaaaaaaaa
    Cevapla