Ozan Tufan İngilizleri mest etti

Beşiktaş derbisinde harika bir gol atan Ozan Tufan'ı İngiliz ekipleri takip etti. Mukavelesi sezon sonunda biteceği için ocak ayında ön protokol yapma ihtimali bulunuyor.

Ozan Tufan İngilizleri mest etti
Ozan Tufan İngilizleri mest etti
GİRİŞ 25.12.2019 10:40 GÜNCELLEME 25.12.2019 15:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-1 yenerken Ozan Tufan sahanın en iyisiydi. 24 yaşındaki futbolcu, çalışkan bir görüntü çizerken, uzaktan yaptığı vuruşla Karius'u avladı ve galibiyete imzasını attı.

 

 

Emre Belözoğlu'nun yokluğunda kaptan olarak sahaya çıkan Ozan, attığı gol ve oynadığı futbolla parmak ısırttı. Ozan Tufan'ın bu performansı Fenerbahçe taraftarını da memnun ederken, futbolcunun mukavelesiyle ilgili sıkıntı da yeniden akıllara geldi.

İNGİLİZ SCOUT EKİPLERİ İZLEDİ

 

 

Derbide Ozan Tufan'ı İngiltere'nin köklü takımlarından Leicester City ve Crystal Palace'ın scout ekipleri izledi.

Derbide muhteşem oynayan ve jeneriklik bir gol atan Ozan Tufan, iki takımın yetkililerini de mest etti. Leicester ve Crystal Palace yönetimi, yılbaşından sonra Ozan Tufan ve menajeriyle iletişime geçmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, 30 Haziran 2020'de sözleşmesi sona erecek olan Ozan Tufan'ın mukavelesini henüz yenilemedi.

İngiliz basını, iki kulübün Ozan'ın sezon sonunda boşa çıkacak olmasına rağmen 7 milyon euro teklif ettiğini yazdı. Eğer F.Bahçe, Ozan'ın mukavelesini yenilemezse sezon sonunda onu bedelsiz olarak kaçırabilir. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • ahmet vahap 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın palavrayı adam geberiğin teki anlaşması bitiyo gene kapağı 4 sene atayım diye şişiriyolar adam bitik bi şey olmaz
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde bundan çok var
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    hepsini toplasan bir ozan etmez
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Satin 7 milyona gitsin avrupaya. Orada simarik olmasina müsade etmezler. Milli Takim icin degerli
    Cevapla