Çakar: Ersun Yanal'ın kimyasını Laurent Blanc bozdu

Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrasında gündeme oturan bir iddiayı gündeme taşıdı.

Çakar: Ersun Yanal'ın kimyasını Laurent Blanc bozdu
Çakar: Ersun Yanal'ın kimyasını Laurent Blanc bozdu
GİRİŞ 23.12.2019 01:51 GÜNCELLEME 23.12.2019 01:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Beşiktaş derbisi sonrasında Ersun Yanal'ın tepkisini yorumladı ve flaş bir iddiayı gündeme getirdi. Çakar, Fenerbahçe'nin hafta içinde Fransız teknik adam Laurent Blanc ile görüşme yaptığını belirtti.

 

 

Blanc görüşmesinin Yanal'ı kızdırdığını kaydeden Çakar, "Ersun Yanal'ın defteri dürülmüştü, Ersun Yanal bitmişti, hafta içinde Comolli Blanc ile görüştü. Fransız Milli Takımı'nın da stoperiydi, bu sinyal Ersun Yanal'a da geldi. Laurent Blanc ile Ali Koç'un Comolli üzerinden yaptığı görüşme, Ersun Yanal'ın kimyasını bozdu" dedi.

Derbi kaybedilseydi Ersun Yanal'ın gideceğini öne süren yorumcu, "Uluslararası anlamda benim kulağım deliktir. Bugün Beşiktaş Fenerbahçe'yi yenseydi, Ersun Yanal belki de yarın gönderilecekti, devre arasına Blanc ile gireceklerdi. Başarısızsan, gidersin. Bu kadar basittir. Ersun Yanal'ı kudurtan, Blanc ile yapılan görüşmedir. Ben olduğum sürece Ersun Yanal gelmez diyen de Ali Koç'tu, Ersun Yanal geldi. Fenerbahçe Blanc ile görüştü, Ersun Yanal da bunu duydu, kimyası bozuldu ve çıldırdı" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç yerli ve milli birisi değil ve bu millete çok uzak bir ailenin çocuğu.
    Cevapla
  • paşali1 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet Bu insanlarin ülkemiz için bir dikili aģaçlari yok yazmaya bile degmez
    Cevapla
  • saklı 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum kardeşim bunlar rekabetide sevmez rekabetten korkan insanlar herkesin bunlara itat etmesini isterler bjk yide ele geçirme planları var bunların baba oğul
    Cevapla