Emre Belözoğlu'dan Ersun Yanal açıklaması!

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takımın teknik direktörü Ersun Yanal ile kavga ettiği yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'dan Ersun Yanal açıklaması!
Emre Belözoğlu'dan Ersun Yanal açıklaması!
GİRİŞ 22.12.2019 23:44 GÜNCELLEME 22.12.2019 23:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu ve Fenerbahçe'ye zarar verecek noktada olması durumunda bir an bile sarı-lacivertli formayı giymeyeceğini dile getiren Emre, "Kamuoyunun bilmediği ve Ersun hocanın anlatmadığı diye bir cümle var... Bu yalanların ispatlanması lazım, bunlar iftira ve ispata mecbur. Böyle bir konuyla gündeme gelmekten dolayı çok üzgünüm. Fenerbahçe'nin kaptanıyım ve bu takımın şampiyonluğu için son nefesime kadar mücadele vereceğimi herkes biliyor. Bunların neden Beşiktaş derbisinden sonra gündeme geldiğini bilecek kadar da zekiyim. BeIN çok değerli bir marka ve bu kanalda benim için geçen bir cümleden dolayı da yayına bağlandım. Maçtan önce hocamızla da konuştuk, ayak bileğimde bir sorun vardı, hafta boyunca da devam etti. Ben bu olayların mağduru olmak istemiyorum. Saha içerisinde bir şey varsa, bunun bedelini öderim, ödedim ama bu tarz şeyler ile gündeme gelmek istemem. Fenerbahçe'ye en ufak bir zararım olacaksa, bir dakika dahi Fenerbahçe'de durmam, bu formayı sırtıma geçirmem" dedi.

"Hocanın koluna girdim ve basın toplantısına çıktım"

Hakkında ortaya atılan iddiaların nereden çıktığını da bilmediğinin altını çizen Emre, "Benim hakkımda ortaya atılan iddialar nereden çıktı, kimden çıktı artık bilmiyorum. Bu dedikodu, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ile ilgili ortaya atılan bir iddia. Hocam, maçtan sonra "Kavga ettiğimiz söyleniyor, gel beraber basın toplantısına çıkalım" dedi ve ben de hocanın koluna girdim ve basın toplantısına çıktım" şeklinde konuştu.

"Ben fit olsam da hazır olsam da Ersun hocam beni oynatmayabilir"

Fenerbahçe'de kadroyu Ersun Yanal'ın yaptığını belirten Emre, "Ben fit olsam da hazır olsam da Ersun hocam beni oynatmayabilir. Ben, Fenerbahçe'ye hizmet için geldim, bazen oynarım, bazen oynamam. Oynamadığım zaman üzülürüm ama bunu tepkiye dönüştürmem" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    küçük takımlar bireylerle uğraşır Büyük takımlar olaylarla uğraşır.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fb yi anlamak mümkün değil,, sivas maçından sonra yanal takımı iyi çalıştırmıyor demek istedi ali koç ortalığı karıştırdı,, yanal istifa edecekti ikna edilmiş belli 10 dkkada,, sonrada vay efendim bizle uğraşıyorlar karıştırmaya çalışıyorlar,, karıştıranda malzemeyi verende ALİ KOÇ,
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ersun hocanın maçtan sonra galip gelmesine rağmen sözleri boşuna değil.
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun ve Emre yi fena korkutmuşlar. Geri adım attılar. Yüz ifadeleri yalan söylemez. Tiyatro oynadılar.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal emre adamsın, bu medya Terimi yazmamak için seni yazıyor
    Cevapla
  • BATI KARADENİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    emre ye adamsın diyebilecek bir adamlık anlayışı olan birinin adamlıkla arasındaki mesafenin uzaklığı hayal bile edilemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle