Ersun Yanal'ın Beşiktaş planı!

Ersun Yanal, güven vermeyen Danimarkalı stoperi kulübeye çekip Galatasaray maçındaki gibi Brezilyalı orta sahayı savunmaya monte etmeyi düşünüyor.

Ersun Yanal'ın Beşiktaş planı!
Ersun Yanal'ın Beşiktaş planı!
GİRİŞ 18.12.2019 10:26 GÜNCELLEME 18.12.2019 16:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı Kadıköy'de konuk edecek olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, ilk neşteri savunmaya vuruyor.

 

 

Geride kalan hafta sonu 3-1 mağlup oldukları Sivasspor maçında Sadık Çiftpınar'ın sakatlanmasıyla sarsılan sarı-lacivertlilerde 22. dakikada oyuna giren Zanka, hiçbir varlık gösterememişti. Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Yanal, Danimarkalı stopere kritik Beşiktaş maçında ilk 11'de şans vermeyi düşünmüyor. Tecrübeli hocanın aklındaki ilk plan Jailson.

Sezonun ilk bölümünde Brezilyalı orta sahayı Serdar Aziz'in yokluğunda Zanka ikilisiyle kullanan Yanal, Beşiktaş derbisinde savunmayı Jailson-Serdar'a emanet edecek.

 

 

Sambacı, bu sezon sarı-lacivertli formayla 6'sı 90 dakika olmak üzere 7 karşılaşmada defansta görev aldı.

Jailson, ligin 6. haftasında TT Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren Galatasaray derbisinde de savunmada görev almış ve başarılı olmuştu.

YORUMLAR 3
  • Cemil Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal’ın planı falan yok her hafta başka bir oyun anlayışı netice ortada şampiyon biziz miş laf ile olmuyor futbol oynat diyelim oynuyoruz çıkıp boş palavra bu hafta Şaş kaza alır maçı tamam sezon bununla biter hala bu kadar mağlup olmasına rağmen takımda tutuyorlar akıl almıyor kabaktan karpuz bu adam dan FB teknlk sorumlusu olmaz
    Cevapla
  • GS1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu derbi berabere bitecek Ersun Yanal istediği kadar uğraşsın
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Çözüme bak hele
    Cevapla