Yanal kredisini tüketti! Son şans Beşiktaş

Tribünlerin yoğun isteği üzerine Ali Koç yönetimi tarafından takımın başına getirilen Ersun Yanal kredisini tüketti.

Yanal kredisini tüketti! Son şans Beşiktaş
Yanal kredisini tüketti! Son şans Beşiktaş
GİRİŞ 17.12.2019 09:35 GÜNCELLEME 17.12.2019 10:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2013-14'te kaldırdığı şampiyonluk kupasıyla Sarı-lacivertlilere son zaferi yaşatan Yanal, geldiği günden beri slogan açıklamalar yapıyordu ama işler hiç de planlandığı gibi gitmedi. Geçen seneyi geçiş dönemi olarak kabul eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk sloganıyla yola çıktıkları bu sezonda ilk iki haftadaki liderliğin ardından zirveye hasret kalırken puan kayıplarına kötü futbolun da eklenmesiyle eleştiri okları Ersun Yanal'a çevrildi.

Oyun ve oyuncu tercihleri, maç içindeki müdahaleleri tartışılan Yanal için tehlike çanları çalmaya başladı.

BENZERLERİYLE YOLLAR AYRILDI

Ligde 15 hafta geride kalırken topladığı 25 puanla 2000'li yılların en kötü ikinci performansına ortak olan Yanal'ın geçebildiği tek sezon Cocu-Koeman dönemi. Cocu'ya 10, Koeman'a 5 hafta dayanabilen Başkan Ali Koç Hollandalıları göndererek koltuğu Yanal'a teslim etmişti.

1999-2000'de Rıdvan Dilmen'i 5 hafta sonunda görevden alan Aziz Yıldırım, göreve Zdenek Zeman'ı getirmiş ve ilk 15 hafta 25 puanla 4. sırada tamamlanmıştı. Çek teknik adam bu haftanın sonunda görevden alınmış sarı-lacivertliler sezonu Turhan Sofuoğlu'yla tamamlamıştı.

Geçen sezon 46 puanla 6. sırada kapanış yapan Sarı-lacivertliler, 1999-00'de ise 61 puanla dördüncülükte kalmıştı. Kredisini tüketen Ersun Yanal'ın 2005'ten beri Kadıköy'de kazanamayan Beşiktaş'a karşı kaybetmesi halinde görevden alınabileceği belirtiliyor.

 

 

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 15
  • irfanT 4 yıl önce Şikayet Et
    hep söylerim, dere geçerken at değiştirilmez derler atalarımız , takımı bu hoca kurduysa sonuna kadar gidilsin. bakın beşiktaş'a ilk haftalarda nerelerdeydi şimdi nerede. yanal'ın bir huyu var ki gençlerin yerine isme göre forma veriyor. sol tarafa çözüm bulamayınca da takımı abuk subuk kuruyor...
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu medyadakilerin Terimden çıkarı nedir veya korkuları nedir. Aynı ifadeleri Terim için neden yazamıyorlar acaba.Milli takımda kaç kredi kullandı batırdı, GS kaçıncı krediyi batırıyor neden hep görmezden geliyorlar acaba.
    Cevapla
  • nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş terim dediğin adam bu ülkeye hem milli takımda hem gs de en büyük başarıları yaşatmış kimi kimle kıyaslıyorsun...
    Cevapla
  • Aleks 4 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük yapmayalım Ersun Yanal olmasa geçen sene ligden düşüyorduk, bu sene ligden düşme tehlikemiz yok, buda Ersun Yanal sayesinde
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun ile ancak ligden düşmemeyi garanti edersin. şampiyonluk hayal.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    haziran 2019 da demiştim ersun hoca başarısız olur.sergen yalçın yada erol bulut hoca fb ye gelmeli diye ama boşa giden puanlar.bu süper kadroyla yenilmezdi fb bazı takımlarla berabere kalsa bile liderdi şimdi.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    uzatmaları oynamaya devam edecek ersun, bjk yi fener yener. ersun la yola devam edilir bir ileri iki geri,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle