F.Bahçe'ye derbi öncesi kırmızı kart şoku!

Süper Lig'in 15. haftasında lider Sivasspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, 90+5'inci dakikada üst üste iki kırmızı kart gördü.

F.Bahçe'ye derbi öncesi kırmızı kart şoku!
F.Bahçe'ye derbi öncesi kırmızı kart şoku!
GİRİŞ 15.12.2019 19:10 GÜNCELLEME 15.12.2019 19:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 15. haftasındaki dev mücadelede lider Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe üst üste şoklar yaşadı. Mücadelenin 2-1 devam ettiği anlarda Garry Rodrigues, Erdoğan Yeşilyurt'a attığı tekme sonrasında direkt kırmızı kart gördü.

 

 

Bunun üzerine hakeme itirazlarda bulunan Ozan Tufan da önce sarı kart sonra kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

Rodrigues derbide yok, Ozan kupada cezasını çekecek!

Garry Rodrigues, direkt kırmızı kart gördüğü için Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Ozan Tufan ise cezasını hafta içindeki Ziraat Türkiye Kupası'ndaki İstanbulspor mücadelesinde çekecek ve Beşiktaş derbisinde forma giyebilecek.

YORUMLAR 12
  • Dolapdereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Rodrigez derhal gönderilmeli derhal aşırı maliyetli bir oyuncu ve şu attığı tekmeye bakın hele asla kabul etmek mümkün değil. Resmen kendini attırdı bunun hesabı sorulmayacak mı?
    Cevapla
  • GS1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolumuz bitmistir, takimlar sürünüyor! Insallah Sivasspor Sampiyon olur. Gs, Fb, Bjk ve Ts yi üst üste koy bir takim olmaz. 3 de sonuncu oldu avrupada. Ligde futbol adina hicbirsey yok. Insallah daha kötü olurlarda bir kipirdama olur. Dortmund kac sene önce ligden düsüyordu, bir toparlandilar pir toparlandilar. Genc ve yerli oyuncularla takimini kurmazsan bunlar kacinilmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de büyük takımların sorunu şu : DİSİPLİNSİZLİK. Oyunca nasıl tekme atzr, dingonun ahırı mı bu kulüp ki, böyle bir harekette bulunuyor, yoksa babasının çiftliği mi ? Böylelerini derhal postalamazsan, şımarmaya devam ederler. Ingiltere de, fransa da, italya da bir oyuncu böyle ucuzca bir harekette bulunsun, biletini keserler. Ama türkiye'de şımarıklık disiplinsizlik hat safhasinda.
    Cevapla
  • salim29 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam kırmızı kart gördü kupa maçında oynayacak sonraki maçta Beşiktaş maçında oynayabilir ne saçma sapan şey
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem feneri bitirdi zaten
    Cevapla
  • cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    fener kendini bitirdi hemserim, maca bakmadinmi? yorumunda bi seviyesi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle