Ferdi Kadıoğlu'dan Ersun Yanal'a mesaj!

Gençlerbirliği karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren ve harika bir gole imzasını atan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, yükselen formuyla teknik direktör Ersun Yanal'a, "İlk 11 için forma rekabetine hazırım" mesajını net şekilde gösterdi.

Ferdi Kadıoğlu'dan Ersun Yanal'a mesaj!
Ferdi Kadıoğlu'dan Ersun Yanal'a mesaj!
GİRİŞ 08.12.2019 12:37 GÜNCELLEME 08.12.2019 19:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbulspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında 1 gol ve 1 asistle kalitesini bir kez daha ortaya koyan, Gençlerbirliği karşısında ise ikinci yarıda oyuna girerek 1 de gol atan Ferdi Kadıoğlu, Sarı-Lacivetli ekibin yükselen değeri olmayı başardı.

 

 

Takım içinde tüm futbolcuların sempatisini kazanan genç oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'a da "İlk 11 için forma rekabetine hazırım" mesajını gönderdi.

"SABIRLA BEKLEDİM, ÖDÜLÜMÜ ALDIM"

 

 

Fenerbahçe taraftarının kendisine büyük ilgi gösterdiğine dikkat çeken Ferdi, forma için umutsuzluğa düştüğü günlerde ise arkasında hep teknik direktör Yanal'ı bulduğunu belirterek, "Sabırla beklemenin ödülünü almaya başladım. Artık ilk 11 için yönümü hocamıza çevirdim. Umarım sıkı çalışmanın ödülünü, formayı düzenli olarak giyerek alırım" açıklamasını yaptı.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon ligde 7 maçta şu ana kadar 2 gol ve 2 asistle oynadı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 5
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    alpay,dirar,sadık,serdar,muhammet,gustavo,emre,ozan,rodrigez,ferdi,muriç onbiri çok iyi, kupa maçlarında ise harun,isla,zanka,hasan,jailson,tolga,tolgay,zac,kruse oynamalıdır.
    Cevapla
  • SporSever 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için bir kazanç olacaksın ama çabuk havaya girdin. Düne kadar gönderilecekler listesinde adın geçiyordu. Bu havaya girmen geleceğine zarar verir.
    Cevapla
  • bilgehan 4 yıl önce Şikayet Et
    bence daha bir fırın ekmek yemesi lazım eksigi çok ve kötüsü yetersiz
    Cevapla
  • reco77 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen hafta attigi gölün hemem oncesinde öyle bır posizyona sebebiyet verdiki akil mantık işi değil rakibi basmasi gerekirken arkaya bomboş kosuyor ve orda bos alan buldu genclerbirligi ve sonunda karambolde topu zorlukla disari atti takim
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    AğLAMAYA DEVAM ET eksik bir yönü varsa sadece fiziği yok
    Cevapla