F.Bahçe'nin golünde ofsayt tartışması! Kurala göre...

Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışması yaşandı.

F.Bahçe'nin golünde ofsayt tartışması! Kurala göre...
F.Bahçe'nin golünde ofsayt tartışması! Kurala göre...
GİRİŞ 06.12.2019 21:53 GÜNCELLEME 06.12.2019 22:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında 23. dakikada Vedat Muriqi ile bulduğu gol öncesinde Mauricio Isla'nın pozisyonu tartışma yarattı.

 

 

Bu dakikada Isla'nın sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahasındaki Muriqi'in uzak köşeye doğru gönderdiği kafa vuruşu ağlara gitti. Sadık'ın uzun pasında Isla'nın ofsaytta olduğu tartışması sosyal medyada yaşandı. Ansak top Isla'ya gelmeden önce Gençlerbirliği sol beki Polomat pozisyonu kesmek isteyip topa dokundu.

Kurala göre bu pozisyonlarda savunma oyuncusu topla bilerek oynaması halinde ofsayt ihtimali ortadan kalkıyor.

 

 

DİLMEN: "ÇİZMEZSEN 'YEMEDİ Mİ' DERLER"

Pozisyonu değerlendiren Rıdvan Dilmen, VAR çizgisinin çekilmemesinin tartışma yarattığını kaydederken, "beIN Sports'un kendisine göre haklı bir açıklaması var, VAR görüntüleri bizim inisiyatifimizde değil diyor. Bugün kafalarda soru işareti kaldı. İlk golde Isla'ya atılan topta ofsayt var mı, yok mu? İlk golde oyuncu topu attığında çizgiyi çizsinler, sonra diğerlerini tartışalım. Henüz çizmediler. Gençlerbirliği'ndeki oyuncudan sekip sekmediğine sonra bakarız. İlk golde ofsayt çizgisini çizmezseniz, 'affedersiniz ama 'yemedi galiba' derler. Fenerbahçe bağırdı, çağırdı böyle oldu derler. Ben derim. Siz çizin" dedi.

TOROĞLU: "TOP RAKİPTEN GELİYOR"

Erman Toroğlu ise Isla'ya topun rakipten geldiğini söylerken, "Muriqi'nin ilk golünden önce Gençlerbirliği savunma oyuncusu, Isla'dan evvel topa dokunuyor ve ofsaytı ortadan kaldırıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 20
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    top sağ açığa oynandı ve oynandığı anda ofsayt sonrasında defans dokundu dokunmadısı önemli değil hakemin büyük hatası korkudan ofsayt çalamadı bu maçda fenerbahçenin bir diğer golüde ofsayt idi yine hakem vukuatı.
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kural kuraldır hakem onu uygulamak zorunda. Kuralın doğruluğu yanlışlığı tartışılabilse de bu ilgili kurullara kalmış bir durum
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    digitürk fb li olduğundan tekrarını bile vermiyor hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaa
    Cevapla
  • baloncu tayyip 4 yıl önce Şikayet Et
    belkide bein sports 10 11 sezonunda ts bucaspor maçında son dakikada çok basit bir golle kazanan ts nin golüne sebep olan bilerek düşen bucaspor oyuncusunu göstermediği için fenerlidir belki he ?
    Cevapla
  • hakın 4 yıl önce Şikayet Et
    becede hahahahahaha çok komiksin.
    Cevapla
  • German 50 4 yıl önce Şikayet Et
    Ridvan kim ki Hakem mi yoksa Varmi
    Cevapla
  • fatih ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    kaç haftadır var fenerin puanlarını yiyor rıdvan bey iyi izle pozisyonları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle