Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, İstanbulspor maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Yanal'dan Ferdi Kadıoğlu açıklaması
GİRİŞ 03.12.2019 23:12 GÜNCELLEME 03.12.2019 23:12
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında İstanbulspor'u konuk etti. Seyircisiz oynanan mücadeleyi 4-0 kazanan sarı-lacivertlilerde Ersun Yanal maçın ardından mücadeleyi ve futbolcuların performansını yorumladı.

"Şundan emin olun ki Fenerbahçe'nin geleceği için bir takım planlar yapıyoruz. Bazen taraftarlarımız bize serzenişlerde bulunuyor ama oyuncuları kaybetmeden kazanmak bizim arzumuz içinde var. Ferdi daha genç bir oyuncu. Erken hasat problem yaratır. Yavaş yavaş, doğru zamanda kullanmak önemli. Eksikleri var, geliştirdikçe daha iyi olacak. Doğru zamanda, doğru yerde kullanacağız. Takım, camia, oyuncu hazır olmalı. Muhammet bugün girdi, bir asist yaptı. Kadroya girmek için önünde süreç var. Önemli bir oyuncu, yavaş yavaş onları ısıtıp, umarım Fenerbahçe'nin uzun vadeli bir oyuncusu olacak gelişim sağlatmayı başarırız."

YORUMLAR 23
  • Alex 4 yıl önce Şikayet Et
    Comolli yanal fb ye yakışmıyor, özellikle yanal
    Cevapla
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn yenal onu bunu bilmem fb şampiyon olmasa bir gidersin dahada dönüşün olmaz ona gore yenildiğimiz maçlara bak utanç verici
    Cevapla
  • haksever 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hocayı fenerbahçenin başına bela ettiler. Hep bahane hep bahane. Genç futbolcu düşmanı bu. Öylede kaybediyorsun böylede kaybediyorsun. Bari genç futbolcu oynatta taraftarın sevgisini kazan biraz. başka takımların 5-6 attığı takımlar gelip bizi yenip gidiyor. Emre Belözoğlu bir an önce takımın başına geçmeli.
    Cevapla
  • Aydın Ayvaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Deniz türüç ilk onbir oyuncusunu. Aksi teknik heyet basiretsizliğidir. 39 yaşındaki bir oyuncuya bel bağlandıysa vay haline o takımın.
    Cevapla
  • Çamlica 4 yıl önce Şikayet Et
    35. Şin üzerine. Çikinça Gs. Ye. Satarsınız Falcao ile kumda oynar
    Cevapla
  • Kirsehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Acccayip komiksin .. nede cok güldük... sen zamaninda fb'ye gelen yasli oyunculari biliyonmu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle