F.Bahçe'den çok sert hakem açıklaması!

Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy, 2-2 biten Göztepe maçı sonrasında hakem yönetimine tepki gösterdi.

F.Bahçe'den çok sert hakem açıklaması!
F.Bahçe'den çok sert hakem açıklaması!
GİRİŞ 30.11.2019 22:37 GÜNCELLEME 30.11.2019 23:21
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy, Göztepe ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu ve hakem yönetimine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin kollandığı yönünde algı yapıldığını ve bunun da karşılığını bulduğunu kaydeden Özsoy, "Artık düzeltilmeyeceğine inanmaya başladığımız, endişelendiğimiz, korktuğumuz şeyler başımıza geliyor. Bu Fenerbahçe lehine olsaydı, Nihat Özdemir'in Fenerbahçeli olduğunu, algı oyunları olduğunu konuşuyordu Türkiye. Bu kadar yanlış kararlarla çığırından çıkmayan bir oyunun kalması, futbolcuların iyi niyetinden. Bugünkü penaltı pozisyonuna geldiğimizde, evet, tekrarlanması gerekiyor. Attığımız gol iptal edildi, ya bize olsaydı ne olurdu? Geçen haftaki Malatya maçında neden olmadı? Oradaki puanlar nasıl izah edilecek. Sarı kartlardaki çifte standartlar. Bizim golümüzde ileri geri bir şeyler bulmak için çaba. Kayseri maçında VAR'a gidilmeyen pozisyonlar. Ortada bir şey yokken birkaç hafta önce Fenerbahçe kollanıyor gibi söyler, neler yapılmaya çalışıldığını gördük. Çok geç olmadan bu yanlışlardan dönmek lazım. Bu kötü şeylerden uzaklaşalım, düzeltelim. Rakiplerimiz de düştüğümüz durumunda çalınır diye 3 tanesi birlikte el kaldırıp faul istiyor. Yazık, hakikaten kötü. Gerekli merciler kararlarını alsın" dedi.

 

 

"FENERBAHÇE KOBAY GİBİ KULLANILIYOR"

Haklarını arayacaklarını söyleyen yönetici, "Fenerbahçe kobay gibi kullanılmaya başlandı. Spor programları geçen hafta Emre'nin tekrarlanmayan penaltısını irdelesinler lütfen. Hakemlerin çok etkisi olmaya başladı. Ali Koç başkanın söylediği gibi bizim maçlarda, lehimize karar veren hakemler neden maça atanmıyor? Bunun cevabı hala verilmedi. Fenerbahçe Kulübü büyüktür ve dediklerini yapar. Asarız, keseriz, basarızlarla gelmedik ve öyle anılmayız. Ancak Fenerbahçe'nin hakkını kimseye yedirmeyiz. Bu TFF, Fenerbahçe'yi kolluyor gibi bir algı yaratıldı. Sonuçlarını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM "ÇİFTE STANDART VAR"

Semih Özsoy'un bu açıklamalarının ardından Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından geçen hafta Farnolle'ün penaltıyı kurtardığı pozisyonla bu maçta Altay'ın pozisyonunun fotoğrafları paylaşıldı ve 'Bir takım. 6 gün. 2 farklı karar. #ÇifteStandartVAR!' yazıldı.

 

YORUMLAR 67
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    şu ligi para verip izleyen fenerli arkadaşlarıma üzülürüm.LAN BU HAKEMLERİN HEPSİ Mİ BİzE OYNUYOR DEVRE ARASINDA Bİ TRANSFER YAPALIM DA GÖRÜN GS HAKEM TRANSFER GORECEKLER GUNLERİNİ FENER SAMPİYON OLACAK
    Cevapla
  • tahminci 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin en ağır cezası dinlendirilme.Yaa adam o cezaya razı zaten.Bile bile yapıyorlar ki.Maçı tekrar ettirebilirsen ,o hakem kadrosunu en az 5 yıl dinlendirebilirsen ,yüklü miktarda para cezası ödettirebilirsen işte o zaman bu hak kayıpları en aza inebilir.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Son yirmi yılın özeti olmuş.. kirli eller dersine o kadar profesyonel çalışıyor ki durum aynen bu yazıda kingibi.. Burada uygulanan ve kobay olarak kullanılan FB vardır.. Her maçında kollanıyormuş gibi gösterilip hem puanları çalınıyor hem de futbol ve FB üzerinden gençliğe yeni bir oyun kurgulanıyor... Çaresi de şudur.. Bütün hakemleri ve o camiayı bir gecede değiştirmek... Yenilerin de özel hayatı ve telefonları yakın takibe alınmalıdır.. özellikle bazı yazarların da yorumlardan el çektirmesi elzemdir... Görün bakın dostluklar arkadaşlıklar kardeşlikler köprüsü yeniden nasıl kuruluyor... Sevgilerimle..
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetöş hakemler temizlenmedikçe GS şampiyon yapılır.
    Cevapla
  • fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş kendinizi kandırmayın fetö bitti Fener bitti.
    Cevapla
  • ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Göztepenin ofsayt nedeniyle iptal edilen gölü var. Yoksa fener 1 puana dua etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle