Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!

Adil Rami'nin kontratındaki 'devre arası sözleşmesi bedelsiz feshedilebilir' maddesi Fenerbahçe tarafından devreye sokulabilir.

Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!
Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu!
GİRİŞ 27.11.2019 10:17 GÜNCELLEME 27.11.2019 10:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de devre arasında yapacağı transferlere yönelik çalışma başlarken diğer yandan da takımdan ayrılacak isimler belirleniyor. İlk bilet ise Adil Rami'ye kesilebilir.

Sezon başında Sportif Direktör Damien Comolli'nin ısrarıyla bedelsiz olarak kadroya katılan 33 yaşındaki Fransız stoper gözden düştü. Rami, ligde sadece 45 dakika forma giyebildi. Adil Rami, sakatlık sorunlarını da bir türlü aşamadı.

ÖZEL MADDESİ VAR

Sarı-lacivertli kurmaylar, Adil Rami'nin sözleşmesindeki özel maddeyi devreye sokmaya hazırlanıyor. Dünya şampiyonu apoletli Fransız yıldızın kontratında, 'devre arasında sözleşmesi bedelsiz feshedilebilir' maddesi olduğu öğrenildi. Yönetimin, bu maddeyi kullanarak Rami ile yolları ayırmayı düşündüğü ifade edildi. Böylece Rami'nin zararı yarım sezonluk maaşı olacak.

Damien Comolli'nin Fenerbahçe'ye transfer ettirdiği pek çok isim beklentilerin altında kaldı. Geçen sezon kadroya katılan Diego Reyes, Michael Frey, Andre Ayew, Yassine Benzia ve Miha Zajc bunlardan bazıları. Reyes'in kontratı feshedilirken Benzia ve Ayew'in bonservisi alınmadı, Frey ise sezon başında kiralandı. Zajc ise şans bulamıyor. (Sözcü)

 

 

YORUMLAR 7
  • Selman 4 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem Aykut Kocaman kaşsaydı bundan daha kötü olamazdı.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonu en gec bir sonraki sene Comolli zaten yolcu. Emre gececek o koltuga. Comolli güvenilir biri degil
    Cevapla
  • niksarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahcenin şu anki kadrosu 2015-16 sezonu gibi çok güclü.. vitor pareira takımı oynatamamıştı...şimdide ersun hoca takımı oynatamıyor,,oyunu okuyamıyor şu an AYKUT HOCA olsa 30 puan olurduk...eğer bu yılda şampiyon olamazsak bir daha olamayız.. iş işten geçmeden Aykut kocamanı isteriz...
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    neresi kuvvetli be görmüyormusun tarihin en zayıf kadrosu
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    nekadar bos yorumlar aziz gitsin dediniz gitti aykut gelsin dediniz geldi aykut gitsin dediniz gitti Ersun Yanal gelsin dediniz geldi Ali Koc gelsin dediniz geldi simdi de Ali koc ve ersun yanal gitsin diyorsunuz nekadar nankör bir taraftarsiniz yau her dediginiz de oluyor galiba zorlasaniz Ronaldo ve Messiyi de getirirsiniz
    Cevapla
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız Comelli burayı arap ligi sanıyor Avrupanın yaşı işi bitmiş topçularına bire beş vererek getiriyor işi bilmeyen yönetim buna inanıyor bu işleri bilmiyorsanız bırakın yol yakınken bu adamlarla bu işler olmaz kaşıkla topla hırsız komeliye kazanla ver olmaz kulubu iflas etirdiniz bütüb bıranşlarda FB dökülüyor.yazık yazık seyirci kalmadı hiç kimsenirn sesi çıkmıyo
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Comolli batıracak feneri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle