F.Bahçeli iki yıldızın bacağı bu hale geldi!

Yeni Malatyaspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de maç içinde ikili mücadelelerde sakatlık yaşayan Altay Bayındır ve Ozan Tufan'ın ayaklarındaki yaralanmaların fotoğrafı ortaya çıktı.

F.Bahçeli iki yıldızın bacağı bu hale geldi!
F.Bahçeli iki yıldızın bacağı bu hale geldi!
GİRİŞ 24.11.2019 22:18 GÜNCELLEME 24.11.2019 22:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda maçın ilk yarısında Jahovic ile mücadeleye giren Altay Bayındır'ın bacağında krampon izleri dikkat çekerken, Acquah ile girdiği pozisyonda yerde kalan ve kırmızı kart bekleyen Ozan Tufan'ın bileğinin şiş olduğu görülüyor.

 

 

 

 

YORUMLAR 33
  • durooo 4 yıl önce Şikayet Et
    bana versinler yillik 2 milyon avro. her ay bir yerimi kirabilirler. aglayacaksaniz oynamayin.
    Cevapla
  • Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik fener ayakları, mağdur olanlar sanki onlar. Planları tutmayınca duygu sömürüsü ha, başka bir şey beklenmezdi zaten.
    Cevapla
  • ercano 4 yıl önce Şikayet Et
    ofsayt olmasa kalecinin ayagina basmak faul degilmi yani,,ayni ozanin pozisyonu gibi ikiside direk kirmizi kart ama hakem korktu iki pozisyodada vara bile gitmedi...amaci maci berabere bitirmek ve fb futbolcularin sakatlanmasina göz yummakti ,,,gs kaybettikce FB ye yükleniyor hakemler...
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci Jahoviç'e faul yaptı ondan dolayı yara aldı.Eğer ofsayt olmasa kırmızı kartlıktı.Kalkmışlar bir de resim çekmişler.
    Cevapla
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    fb ne kadar cabalarsan cabala bu hakemlerle sampiyon olamazsin top bir metre taca cikmis hakem gormuyor ozanin ayagini kircak nerdeyse faul bile vermiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle