Ali Şen: 'Şampiyon olunmazsa Ali Koç gider'

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin bu sezon mutlak şampiyonluk hedefine ulaşması gerektiğini dile getirdi.

Ali Şen: 'Şampiyon olunmazsa Ali Koç gider'
Ali Şen: 'Şampiyon olunmazsa Ali Koç gider'
GİRİŞ 20.11.2019 18:40 GÜNCELLEME 20.11.2019 18:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli kulübün bu sezon şampiyon olmaması halinde Ali Koç ile devam edilmeyeceğini ifade etti.

Ali Şen'in Ali Koç ve kulübün başarı durumu ile ilgili sözleri şu şekilde:

"Şimdi Ali Koç, geçen sezon basketbol iyi, futbol çok kötü. Bu sezon basketbol çok kötü, futbol iyi derken mağlup oluyorsun. İstediğiniz gibi bir türlü olmuyor. Şampiyonluk şart. Taraftarlar geçen sezon bütün tribünleri doldurdu. Bu sezon en zor anlarda yine doldurdu. Bugün başkan Ali Koç'u en çok destekleyenlerin başında ben geliyorum. Fenerbahçe taraftarlarını çok iyi tanıyan biri olarak, bu sezon Fenerbahçe şampiyon olamazsa Ali Koç'la devam edeceklerini sanmıyorum."

"BEN BAŞKAN OLMAM"

"Ben iki kez bu riski aldım. İkinci dönemimde aldığım risk çok büyüktü ama taraftar karar vermişti zaten başkanlığıma. Hatırlarsınız 'Ali Şen başkan Fenerbahçe şampiyon' dediler. Geldim ve şampiyon olduk. Ama şimdi yaş 80 artık. Bana müsaade. Artık başkan olmam"

YORUMLAR 19
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    transferleri sakat yada çürük çıkıyor. adil rami denen ne olduğu bellisiz fos ve sakatı aldı kaybetti.onu oynatamaz çünkü çok hata yapıyor takım kesin gol yiyor.stoperlerden kaan ayhan yada mert çetini alması gerekir. ayrıca emre kılınç yada umut meraşı alması gerekir. gülherme,talisca,,irfancan gibi oyuncuları alması gerekir.bakalım hayırlısı olsun.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fener zor şampiyon olur.Başakşehir destekli cimbomu öyle yada böyle şampiyon yaparlar.bu hafta muriçde yok.malatya maçı çok zor geçecek
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fener zor şampiyon olur.bu hafta muriçde yok.Malatya maçını kazanmamızda zor.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    kaan ayhan,emre kılınç,umut meraş,irfancan mutlaka alınmalı yada takas yapılmalıdır.kiralıkta olabilir.
    Cevapla
  • KADİR 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman Ali Koç a güle güle şampiyon o- la- ma -ya- cak- sı -nız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle