Fenerbahçe'de 4 isim satış listesinde!

Ara transferde hücum hattını güçlendirmek isteyen F.Bahçe'de Zajc ve Jailson satış listesine konuldu. Ekici'den sonra Alper de gözden çıkarıldı.

Fenerbahçe'de 4 isim satış listesinde!
Fenerbahçe'de 4 isim satış listesinde!
GİRİŞ 11.11.2019 09:34 GÜNCELLEME 11.11.2019 09:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Finansal Fair Play anlaşmasına rağmen kadrosuna sol bek, sol açık ve golcü takviyesi planlayan Fenerbahçe, kaynak oluşturacak isimleri belirledi.

Sarı-lacivertliler kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin ardından yedek kulübesine çakılı kalan Miha Zajc ile ilk 11'deki yerini kaybeden Jailson'u satış listesine koydu.

Sözleşmesinde yaptığı indirim performansına da aynı şekilde yansıyan Alper Potuk da gözden çıkarıldı.

Mehmet Ekici'ye kolaylık sağlayacak olan sarı-lacivertliler, Zajc'ı ise uzun süredir flörtte olduğu Rus takımlarından birine göndermeyi planlıyor.

Sloven yıldız, düzenli oynayacağı bir kulübe gitmek için can atıyor, ancak Fenerbahçe'nin önceliği kasaya girecek para. Jailson'a da ülkesinden ve Çin'den teklifler var. Alper'e ise yüksek ücreti sebebiyle sıcak bakan şimdilik yok.

 

 

YORUMLAR 12
  • hlt c 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ekici listeye neden yazılmadı?Hiç faydanalmıyan Tolgaydan,Alperden daha iyi adam sakatlandı sağlam bir ekici çok katkı yapardı bazı şeyleri anlamak gerçekten zor.
    Cevapla
  • khan 4 yıl önce Şikayet Et
    müsadenizle ben cevap vereyim. çünkü ersun un adamı çünkü ersun adam kayırdı, tam kadro belirlenecekken alper haber uçtu ücretini düşür yoksa sen gideceksin dedi. ücret düştü 3 gün sonra kadro açıklandı hoop ekici yok. eline sağlık ersun yanal...
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    para icin satan ekici ye hic uzulmedim
    Cevapla
  • Lazrail53 4 yıl önce Şikayet Et
    Jailsonu verin Rizeye devre arasında.
    Cevapla
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    GS.çöpe attığı adamı biz baş tacı yapıyoruz C.Çiğerci boş adam O.TUFAN oyuna katkı vermiyor sağ açık sol açık yine boş hoc hiçmi taktik vermiyor uyarmıyor oyunu ileriye taşıyan yok
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    En çok Ekici'nin gözden çıkarılmasına sevindim. Ts'yi para için satmiştı. Şimdi para için kendisi satılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle