Emre Belözoğlu'ndan küfür açıklaması

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Kayserispor maçında Aymen Abdennour'a söylediği küfürlü sözler üzerine konuştu.

Emre Belözoğlu'ndan küfür açıklaması
Emre Belözoğlu'ndan küfür açıklaması
GİRİŞ 06.11.2019 00:39 GÜNCELLEME 06.11.2019 00:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, DMAX'ta katıldığı programd Kayserispor maçında Aymen Abdennour'a söylediği ifade edilen küfürle ilgili açıklamada bulundu.

 

Emre, Abdennour'un kendisine bir şey söylediğini ve bunun üzerine böyle bir tepki verdiğini kaydederken, özür dilediğini belirterek, "Abdennour ile girdiğim diyalogdan dolayı çok da mutlu değilim. Oraya özür dilemek için gittim, ayağına bastığımı da hissetmedim. Kendisinden iki kez özür diledim, o da bir cevap verdi. Ben de tepki gösterdim. İnsanlar yaptığımı hata olarak görüyorsa, özür dilemekten asla geri durmam. Onlara böyle bir görüntü vermek istemezdim. Yayıncı kuruluş da biraz daha sahaya odaklanmalı" diye konuştu.

YORUMLAR 15
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilerken bile başkalarını suçlamak dilediğin özürün samimiyetsiz olduğunu gösteriyor
    Cevapla
  • selim 4 yıl önce Şikayet Et
    "İnsanlar yaptığımı hata olarak görüyorsa ..." diyor. Yani kendisine göre hata değil. "Yayıncı kuruluş sahaya odaklansa ..." diyor. Yani ben küfür edeyim. Siz beni çekmeyin. Sonra sıkıntı oluyor diyor. Ayrıca hakemi tutup çekti. O mevzu bahis bile edilmiyor.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşına geldin hala adam olamadın be emre
    Cevapla
  • Kezo 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre yeter be iyi oyuncusun kaliteli oyuncusun ama bizim gençliğimize çok kötü bir örneksin volkan Demirel' de aynı çekilin bir kenara artık bitsin sizin devrini yeter ben utanıyorum artık
    Cevapla
  • khan 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan hadi ordan sen maç boyunca emrenin volkan ın 3 yaşındaki 5 yaşındaki kızına küfrederken azıcık duyarlı olsaydın... karşısındaki adamdan özür dilemeye gitmiş karşılığında küfür duymuş ne yapsaydı ...
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Her maçta küfür, bu ve bunun gibilere ceza olsa. Sonuçta milyonlar takip ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle