Garry Rodrigues saç baş yoldurttu

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Garry Rodrigues, Kayserispor maçında 3 net fırsatı geri çevirdi. Taraftarı çileden çıkardı...

Garry Rodrigues saç baş yoldurttu
Garry Rodrigues saç baş yoldurttu
GİRİŞ 04.11.2019 11:21 GÜNCELLEME 04.11.2019 11:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanarya'nın yıldız oyuncusu Garry Rodrigues, Kayserispor maçında kaçırdığı net fırsatlarla Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı.

 

 

İlk olarak maçın 26. dakikasında Ozan'ın müsait pozisyonda olmasına rağmen kendisi şut çeken Rodrigues, kaleci Lung'u geçemedi.

45+1'de ise ceza sahası içinde boş pozisyonda olan Serdar'a pas vermeyen ve şut atan 29 yaşındaki futbolcu, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

 

 

CÖMERT DAVRANDI

Rodrigues son olarak 74'te penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta çerçeveyi bulamadı ve 3 net fırsatı cömert bir şekilde haradı.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Kayserispor'a karşı önemli fırsatları kullanamayan Rodrigues maç sonunda, "Daha fazla çalışmamız gerekiyor" dedi. Deneyimli futbolcu, "Takım olarak bu sorunları çözmemiz gerekiyor" diye konuştu..

YORUMLAR 4
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    rodrigezin gol kaçırması önemli değil.kıvraklığı ve sürati önemli.bekletmeden oynadığı için saniyesinde vurduğu için kaçırıyor.birkaç saniye ayarlasa her şutu gol olur yada düşürülür penaltı olur.aslında 1 devre oynamalı yorulunca yerine ferdi girmeliydi.
    Cevapla
  • Vasat oyuncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik Rodriguez yani beklenti yükseltir ama karşılık hayal kırıklığına dönüşür 30 maçta 3-5 maç etkili olur
    Cevapla
  • Tspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam iyi olsa cimbom birakmazdi
    Cevapla
  • bayırbucak 4 yıl önce Şikayet Et
    gary sadece hızlı 10 sut atıyorsa 1 tanesi çerçeveyi buluyor. bulsa zaten premier lig oyuncusu olurdu
    Cevapla