Emre Belözoğlu: Pozisyona girdin mi atacaksın!

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Kayserispor maçı sonrasında konuştu.

Emre Belözoğlu: Pozisyona girdin mi atacaksın!
Emre Belözoğlu: Pozisyona girdin mi atacaksın!
GİRİŞ 03.11.2019 22:37 GÜNCELLEME 03.11.2019 22:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BU MAÇ BİZE DERS OLSUN"

Yakaladıkları fırsatları değerlendirememekten yakınan Emre, "Bakıldığında ligin son sırasında Kayserispor. Onlar da ligde kalmak adına böylesine büyük takımlarla oynayacakları maçları hedef görürler kendilerine. İlk yarıda en az 2-0'la girebilirdik devreye. Bu tarz maçlarda pozisyona girdiğiniz zaman atacaksınız. Atamadığınız zaman her saniye, her dakika şehir takımlarına özgüven verecektir. İlk yarıda yakaladıklarımızı atabilseydik, farklı bir senaryoyla gidebilirdik. Ligin daha başı diyebiliriz, puanlar çok yakın üst sıralarda. İnşallah bu maç bize bir ders olur. Bugün bir fırsatı kaçırdık." dedi.

Saha içerisinde taraftarlara cevap vermeleri gerektiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarımız bana teveccüh gösteriyorlar ama saha içinde konuşmamız gerekiyor. Bugün pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Bu maçın özeti bu oldu. Kaybettiğimiz için herkes üzgün. Bunu telafi edeceğimiz zamanımız var. Burada konuşacağımız cümlelerden çok saha içerisinde irade koymamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Temas 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere temas etme emre
    Cevapla
  • Dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbol belasından kurtulmak duasıyla
    Cevapla
  • Bitti 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu maç ile bu sezon maçları izlemeyi bıraktım. Sezon sonunda netice belli olur.
    Cevapla
  • Rabia 4 yıl önce Şikayet Et
    En Buyuk ALLAH TS'Ye yallah Gs' kis kis fb ye Alkis SARII LACIVERT SAMPIYON FENEER.....
    Cevapla