'Rakibin ligdeki durumuna aldanmayın'

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, oyuncularından rakiplerinin ligdeki durumunu dikkate almamalarını istedi.

'Rakibin ligdeki durumuna aldanmayın'
'Rakibin ligdeki durumuna aldanmayın'
GİRİŞ 03.11.2019 13:44 GÜNCELLEME 03.11.2019 13:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli araya lider girmek isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'u gözüne kestirdi. İki maçlık galibiyet serisini geliştirmekte kararlı olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularına "Üstüne koyarak devam etmek zorundayız" diyerek Konya maçındaki performanstan aşağısını kabul etmeyeceğini belirtti.

 

 

Kayserispor'un yaşadığı sıkıntıların rehavete yol açmasından endişe eden Yanal, "Rakibin ligdeki durumuna aldanmayın. Sizden her zaman aynı disiplini ve özveriyi bekliyorum" diye de uyardı.

Daha iyisini yaparız

 

 

İyi bir ritim yakaladıklarını vurgulayan Yanal, "Bireysel hatalardan yediğimiz golleri bir kenara koyarsak güzel bir tempomuz var. Her maç daha iyi oluyoruz" sözleriyle moral aşıladığı oyuncularından, son pas ve son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmalarını istedi.

Yanal, "Bulduğumuz pozisyonlara oranla gol yüzdemiz çok daha fazla olmalı" diyen Yanal, "Bu takımın çok daha yüksek bir potansiyeli var. Biraz daha çabayla rekorları alt üst edebiliriz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • Sgk 4 yıl önce Şikayet Et
    Uydurukpenalti ile kazanırsın
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    2 net penaltı verilmedi ne uyduruğu
    Cevapla
  • Ali Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Fenerbahcem bu maçi da alin
    Cevapla
  • Kspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Özhaseki,süleyman hurna ve recep mamur ! Bu takım sizin eseriniz mahvettiniz güzelim takımı.şu boş ersunu bile bu şekilde konuşturdunuz helal olsun size
    Cevapla