Ersun Yanal: Yine kendimize gol attık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Tarsus İdman Yurdu maçının ardından konuştu.

Ersun Yanal: Yine kendimize gol attık
Ersun Yanal: Yine kendimize gol attık
GİRİŞ 30.10.2019 23:17 GÜNCELLEME 30.10.2019 23:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atladıkları karşılaşmanın ardından konuştu.

Yanal maçı değerlendirirken, "Bu tür maçları oynamak zor. Bu tür maçlarda çok fazla rotasyona alışık değilseniz ve oyun bütünlüğünüz daha oturmadıysa, oyuncuların da çoğunu kullanamadıysanız, bu maçlar sıkıntılı geçer. Bugün zaman zaman oldu, öbür taraftan da bu sezonun en büyük dikkat edilmesi gereken tarafı, yine kendimiz gol yedik, yine kendimize gol attık. Yine ferdi hatamızdan gol yedik, yediğimiz gollerin yüzde 85'i kendi hatamızdan kaynaklanıyor. Hedefimizde Türkiye Kupası hep olacak, ligdeki hedefimiz belli. Fenerbahçe'nin hedefinde bu saatten sonra önündeki hedefleri gerçekleştirmek var" ifadelerini kullandı.

Hangi oyuncuları beğendiği sorulan deneyimli antrenör, "Oyuncularımızın değerlendirmesinde farklı kriterler var. Bu kriterleri göz önünde bulundurmalıyız. Sakatlıktan çıkmış, yeni oynayan oyuncuların zaman zaman kopmaları normal. Oyuncularımızın oyun disiplininden memnunum" cevabını verdi.

YORUMLAR 9
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    altay,murat,sadık,serdar,isla,dirar,zanka, gustavo,ozan,emre,,tolga,muhammed,ferdi, moses,rodrigez,kruse,muriç haricindekiler hiç oynayamıyor yada hatalar yapıyor.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    rami çok hatalı oynuyor. stoperde hiç olmuyor.futbol pili azalmış, karpuz atması lazım.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşında adam aklı var dediğin kalecin gene gol yedirdi sana.
    Cevapla
  • Hdgdg 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleciye pasla oyun baslatiyorsun baskı yiyince uzun oynaman gerekiyor kaleciye hep pas yapıyorlar hata yapacaginiz belli ama hala paslı oyun baslatmakta ısrar ediyorsun
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    rami çok hatalı oynuyor. raminin hatasından gol geldi. rami çıkmasa daha goller yerdi fb.rami hiç oynayamıyor bu nedenle fb 1 kişi eksik oynuyor. raminin yerine ferdi oynasaydı 5-0 kazanırdı fb. ayrıca jailson stoperde oynayamıyor.çok hatalı geri pas yapıyor. orada topu uzaklaştırmak önemli vur gitsin ileriye geri pas yapılmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle