Ali Koç müjdeyi verdi: Kenan Evren Lisesi Fenerbahçe'nin

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kenan Evren Lisesi'nin kendilerine devrinin gerçekleştiğini açıkladı.

Ali Koç müjdeyi verdi: Kenan Evren Lisesi Fenerbahçe'nin
Ali Koç müjdeyi verdi: Kenan Evren Lisesi Fenerbahçe'nin
GİRİŞ 26.10.2019 17:32 GÜNCELLEME 26.10.2019 18:30
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuşan başkan Ali Koç, Kenan Evren Lisesinin devriyle alakalı, "Aziz Yıldırım'ın başlattığı ve 17 yıldır devam eden bir sürecin sonuna geldik. Göreve geldiğimizden beri üzerinde durduğumuz Kenan Evren Lisesinin kulübümüze devri bu hafta gerçekleşmiştir. Bundan sonra bize düşen görev, bu değeri en iyi şekilde kulübümüz açısından değerlendirebilmektir." ifadelerini kullandı.

 

 

"KULÜBÜMÜZ İÇİN BİR GURUR VESİLESİDİR"

Lisenin Fenerbahçe'ye devrinde emeklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini ileten başkan Ali Koç, "Bir aile buluşması olarak gördüğümüz Yüksek Divan Kurulu toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, asırlık çınar Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugün bizlerle birlikte olmasının onurunu yaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinde 25. yılını dolduran Sayın Cumhurbaşkanımız, Yüksek Divan Kurulu üyemiz oldu. Şahsım ve camiamız adına sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızın Fenerbahçe sevdalısı olması, aynı renklere gönül vermemiz ve bugün itibarıyla Yüksek Divan Kurulu üyeliğine geçiş yapması, hem kulübümüz hem de bizler için bir gurur vesilesidir." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 28
  • ögrenci 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes sanki boş bir arazi alınmış gibi konuşuyor.O lisenin adı çoktan değişti İstanbul Anadolu Lisesi artık.Bizler o liseyi kazanabilmek için çok çalıştık lgs sınavında yüzde 5 'lik dilime girdik ve yerlestik o liseye.Hic kimse bu çocuklar ne olucak hayalleri ne olucak demiyor .Fenerbahçe araziyi aldı diye seviniyor.Kulübün araziyi alabilmek için devlete 3 okul ve 1 spor salonu yaptığını biliyoruz ve okulu alamadığı için yaptığı tüm masrafları geri istediğini ,sonuç kulübe parasını geri vermektense ver okulu gitsin .
    Cevapla
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gursat bulsa bir kaşık suda bogar bizi/reisi
    Cevapla
  • ormancı 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk icraatınız ismini değiştirmek olsun, onca gencimizin katilinin ismini silin.
    Cevapla
  • ziya 4 yıl önce Şikayet Et
    gezi olayları amaçı erdoğanı yıkmaktı bunlara yardım eden kim ali koçun otelleri buların selamı alınmaz babası ağlama duvarında dua ediyor ama camiye girmiyor bunlardan dost olmaz reis unutma
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç gezilileri koruyan arka çıkan değil mi ne çabuk unutuyoruz bunlar bukelemun gibi şartlara göre renk değiştiriyor zamanında fetö de böyleydi her yüze gülen dost değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle