Obradovic'ten sert uyarı; Çok zor olacak

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Armani Milano'ya mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Obradovic'ten sert uyarı; Çok zor olacak
Obradovic'ten sert uyarı; Çok zor olacak
GİRİŞ 26.10.2019 01:42 GÜNCELLEME 26.10.2019 01:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Euroleague'de Armani Milano'ya 87-74 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da başantrenör Zeljko Obradovic, maç sonunda açıklamalar yaptı.

 

 

Kötü oynadıklarını ifade eden Obradovic, "Nerede oynadığımız önemli değil. Biz bir takımız. Reaksiyon gösterip iyi basketbol oynamamız gerekiyor. Herkes bizim nasıl bir takım olduğumuzu biliyor. Bugün çok kötü oynadık. Neden olduğunu anlamaya çalışıyorum ama maçın başından sonuna kadar hazırlandığımız gibi oynamadık. Bunun nedenini anlamadım" dedi.

Obradovic sözlerini "Sezona çok zor maçlarla başladığımız konuşuldu ama maçtan önce oyunculara dinlenme fırsatı verdim. Çok iyi ve çok sıkı çalışıyoruz. Maç içerisinde neden böyle bir tablo yaşıyoruz? Yeterince mücadele ettik mi? Hazırlandığımız gibi oynadık mı? Son çeyrekte yalnızca 1 faul yaptık. Bunu kimse sorguladı mı? Çok fazla soru var.Bu benim takımım. Kimseye bir şey söylemek istemiyorum ama yolumuz böyle olmamalı. Bu şekilde devam edersek de gerçekten çok zor olacak." ifadeleriyle tamamladı.

 

 

YORUMLAR 4
  • Hakkı FB 4 yıl önce Şikayet Et
    Koç yaptığın transferler boş. Gidenlerin yeri dolmadı. Halbuki bütçe yeterli neden daha üst düzey oyuncular alınmadı CSK oyuncuları gibi. Sulukas, datome, Ali Muhammed yetersizler. Bu gidişle averaj takımı olmamız kaçınılmaz. Ligi de sonuncu olarak bitireceğiz.
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    He he he ali koç var başta ne olacaktı. Futbol takımını kepaze etti sıra baskette... koç başkan fener kuzu he he he
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Westermann ve Lauvergne i yollayin
    Cevapla
  • Vardi 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç yakışmadı Fenere böyle başlangıç
    Cevapla