Yanal'dan takımına eleştiri! "Bu 7. gol!"

Denizlispor karşılaşmasının ardından konuşan Ersun Yanal, bu sezon bireysel hatadan 7. golü yediklerini belirterek takımını eleştirdi.

Yanal'dan takımına eleştiri! "Bu 7. gol!"
Yanal'dan takımına eleştiri! "Bu 7. gol!"
GİRİŞ 20.10.2019 21:56 GÜNCELLEME 20.10.2019 21:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip, Tolga Ciğerci ve Vedat Muriç'in attığı gollerle 2-1 kazanarak 3 puana ulaşmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından görüşlerini aktaran Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, "Bu sezon bireysel hatadan yediğimiz yedinci gol... Evet önemli olan başında da söylediğimiz gibi her deplasman her takım için zor geçecek. Artık takımlar oyun disiplini ve sistemleriyle karşılık veriyorlar." dedi.

"Biz oyuncularımızın ideal performanslarına kavuşmasını sağlamaya çalışıyoruz" diyen Yanal, "Oyuncuların performansları arttıkça kolaylaşacak. 70. dakikaya kadar tamam ama 2-0'dan sonraki oyunu iyi oynamalıydık, doğru oynamalıydık. Oyuncuların performansı arttıkça daha iyi olacağız. Aramıza katılacak oyuncularla birlikte yolumuza daha güçlü devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU ÖVGÜSÜ

Emre Belözoğlu'nun çok özel bir oyuncu olduğunu söyleyen Yanal, " Başından beri söylüyorum. Emre özel bir oyuncu, özel bir karakter. İşini en iyi yapan oyuncu. Yaşla ilgili değil darbeyle ilgili problemi var. Onu da idare ederek oynadı. Takımın performansını artırmak istiyoruz ama Emre'yi de doğru kullandığımızda daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem saha dışında hem de saha içinde önemli bir yardımcı. Umarım sorun olmaz ve uzun süre devam ederiz." diye konuştu.

FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

"Fenerbahçe'de olmak ve oynamak ciddi bir hazırlık gerektirir" ifadelerini kullanan Yanal, " Fenerbahçe'nin takım mühendisliğinde hem oyuncuların takım üzerindeki performansını hem de bizim gözlemlerimiz değerlendirilmeli. Ferdi genç bir oyuncu kullanacağız, oynatacağız. Onun hakkında CV'si yeterli değil gibi yorumlar yapmak doğru değil. Fenerbahçe'de olmak ve oynamak ciddi bir hazırlık gerektirir. Bunun en önemli aşaması ise takımın ahengine uyum sağlamayı gerektirir. Ferdi genç bir oyuncu kullanacağız, oynatacağız. Onun hakkında background’u, CV'si yeterli değil gibi yorumlar yapmak doğru değil." dedi. 

YORUMLAR 12
  • soner 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal la olmaz bu iş.
    Cevapla
  • alpkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    serdar ve zanka iyi stoperler. altayın kurtardığı çeldiği topları uzaklaştırıyorlar. jailson bunu yapamıyor. kaleciye tekrar geri pas yapılmaz vur gitsin ileriye.bir devre muriç 1 devre mevlüt oynamalı. 1 devre rodrigez ve moses 1 devre ferdi ve zac oynamalı.değişiklikleri 60 dakikada bu 3 oyuncuyla yapmalıydı.ferdi,zac,mevlüt girmeliydi.
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun cuğum senin oyun sistemin ikinci bir oyun planın olmayan bu Fenerbahçe den bir halt olmaz milleti kandırmayın görülen köy oynattığın futbol ortada
    Cevapla
  • Oltulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayat güzel ersun gerisi mantar.Sen yemeye devam et.İki gaz ver yeter.
    Cevapla
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca yiğidi öldür ama hakkını yeme takımın hepsi kötü değildi hele bir Fırat Aydınus varki takımın yıldızı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle