F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu! Emre, Kruse...

Süper Lig'e verilen arada sakatlık sorunu yaşayan oyunculardan Emre Belözoğlu kafilede yer alırken, Max Kruse ise Denizli'ye götürülmedi.

F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu! Emre, Kruse...
F.Bahçe'nin kadrosu belli oldu! Emre, Kruse...
GİRİŞ 19.10.2019 16:33 GÜNCELLEME 19.10.2019 16:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında yarın Yukatel Denizlispor'a konuk olacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ile Max Kruse, kafileye dahil edilmedi.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada sakatlık sorunu yaşayan Emre Belözoğlu ile sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Hasan Ali Kaldırım, kafilede yer aldı.

Fenerbahçe'nin Denizli kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:

Altay Bayındır, Harun Tekin, Sadık Çiftpınar, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Mauricio Isla, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Jailson, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Miha Zajc, Alper Potuk, Deniz Türüç, Garry Rodrigues, Victor Moses, Vedat Muric, Mevlüt Erdinç.

 

 

YORUMLAR 2
  • Efedayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Defans hiç yok , orta saha vasat , forvette de Vedat'tan çok şey bekleniyor. Gençler'den 6 gol yiyen takıma gol atılamadı ; üstelik maçın daha başında bir de gol yendi. Yani hiç ümit yok...
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Kruse sis bir ilk 11 görecegiz bu sezon, merakla bekliyorum. Kruse nin 5 asisti olabilir ama bunun disinda fazla varlik göstermedi gibi. Bence daha efektif bir Fenerbahce olacak.
    Cevapla