F.Bahçe'den Tahkim Kurulu kararı için açıklama!

Fenerbahçe, Tahkim Kurulu'nun Alanyaspor maçı için yapılan itirazı reddetmesi resmi siteden bir açıklama yayınladı.

F.Bahçe'den Tahkim Kurulu kararı için açıklama!
F.Bahçe'den Tahkim Kurulu kararı için açıklama!
GİRİŞ 18.10.2019 00:34 GÜNCELLEME 18.10.2019 00:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Tahkim Kurulu'nun Alanyaspor maçı için yapılan itirazı reddetmesi hakkında resmi internet sitesinde bir açıklama yayınladı.

 

 

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, bugün yaptığı açıklama ile Kulübümüzün Alanyaspor maçı ile ilgili yaptığı itiraz başvurusuna cevap vermiş;

 

 

"TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin başvurusunun reddi ile kararın onanmasına karar verilmiştir" diyerek başvurumuzu reddetmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak karara saygı duymakla birlikte katılmadığımızı paylaşıyor;

İlgili süreçte karşılaştığımız çelişkiler hakkında, Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Alper Pirşen'in yarın FBTV'de açıklamalarda bulunacağını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Programın saati yarın duyurulacaktır.

YORUMLAR 17
  • osman42kny 4 yıl önce Şikayet Et
    alıştınız beleş puanlara şampiyonluklara emeksiz alın teri olmadan kazanım olmaz 3+1 buyutulmusler sizin devriniz biter inşallah en kısa sürede
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Fenerbahçe yine tirnaklariyla kaza kaza ilerlemek zorunda her hafta 17 18 kisiye karsi mucadele edecek ustune Federasyon da karsimizda olacak ama Allah buyuk bu sene biz sampiyon olacaz
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    En iyisi fener kendine yeni bir lig kursun kendi alt yapısından on iki on üç şehir takımını bu kurduğu lige alsın yeter her sene şampiyon olsun kimse de itiraz etmesin. Ağlayıp dilemekten de kurtulur.
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Nihat abinizin gucude bir yere kadar alooo
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Alanya lı Olarak ALANYASPOR'u öncelikle tebrik ederim o gün maçı canlı izledim içinden geçtik dahada oraya buraya itirazda bulunuyorlar bi tebrik etmesini beceremediler yazık kocaman kulübe..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle