Ozan Tufan bedava gidebilir! Ocak'ta...

Crystal Palace, 2 yıldır istediği milli futbolcuyu Ozan Tufan'ı sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine katmanın planlarını yapıyor.

Ozan Tufan bedava gidebilir! Ocak'ta...
Ozan Tufan bedava gidebilir! Ocak'ta...
GİRİŞ 14.10.2019 13:13 GÜNCELLEME 14.10.2019 13:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Ozan Tufan'dan vazgeçmedi. Mukavelesi bu sezon sonunda tamamlanacak olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Crystal Palace nabız yokluyor.

 

 

Ozan geçtiğimiz günlerde, "Kadro dışı bırakıldığımda kimse beni aramadı. Her şeyi kendim yaptım" demişti. Bu sözler, bir anlamda Ozan'ın kırgınlığını da gözler önüne serdi

A Milli futbolcunun, Fenerbahçe'yle mukavele yenilemek yerine ara transferde veya sezon sonunda Crystal Palace Kulübü'ne imza atacağı konuşuluyor.

 

 

Ozan Tufan'ın Fransa maçına da 11'de çıkması beklenirken yetkililer tarafından yakın markaja alınacağı bildirildi.

Fenerbahçe'de geçen sezon istenmeyen adam ilen edilen Ozan Tufan sezon başında geri dönmüştü. Sarı lacivertlilerde önce formayı alan Ozan Tufan ardından kaptanlığa kadar yükseldi. Ersun Yanal'ın jokeri olan Ersun Yanal hem orta sahada hem de sağ bekte takımın kilit isimlerinden oldu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 8
  • wanyama 4 yıl önce Şikayet Et
    bence galatasaraylı olarak ozanın gitmesi kendisine fayda sağlar yaşı daha genç cenk tosundan daha güzel iş yapar. rakip takım taraftarı olarak onun oyununu beğeniyorum ve takdir ediyorum harcanma kardeşim buralarda...
    Cevapla
  • Naim 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk Futbolunda hiç beğenmediğim ve normal şartlarda asla Fenerbahçe'nin futbolcusu olamayacak biri. Bunu kadroya nasıl alıyorlar anlamış değilim.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    sözleşme 3 yıl olarak yenilenmeli 20 milyon euro serbest kalma bedeli konulmalıdır.
    Cevapla
  • altunok gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce her futbolcusuna böyle davraniyor. sahip cikmiyorlar paralarini ödemiyorlar.mecbur olunca oynatmaya basliyorlar. ondan sonra bedellsiz gitmek isteyince hain likle damgaliyorlar. helal olsun ozan sana
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolcusuna borcu olmayan tek kulüp fenerbahçe herkes atıyor sen fırlatıyorsun
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    ozan tufanı 20 milyon euro dan aşağı vermez fb.sözleşme yeniler serbest kalma bedeli koyar bi şekilde fb bırakmaz ozanı çünkü ortasahanın en çalışkanı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle