Yanal'ın büyük sıkıntısı! Moses ve Rodrigues...

Fenerbahçe'de tedavileri süren Rodrigues ve Moses milli ara sonrasına yetişmiyor. Dirar ameliyat oldu. Bazı isimlerin de formsuz oluşu tecrübeli teknik adamı arayışlara itti.

Yanal'ın büyük sıkıntısı! Moses ve Rodrigues...
Yanal'ın büyük sıkıntısı! Moses ve Rodrigues...
GİRİŞ 12.10.2019 10:30 GÜNCELLEME 12.10.2019 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezon başından beri sakatlıklar sebebiyle kadroda sürekli değişiklik yapmak mecburiyetinde kalan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı Denizli deplasmanında da zorlu bir süreç bekliyor. Hasan Ali'nin yokluğunda sol beke Dirar'ı devşiren tecrübeli çalıştırıcı, Faslı yıldızın da kasık fıtığından bıçak altına yatması sebebiyle sıkıntıya girdi.

 

 

Tedavileri devam eden Moses ve Rodrigues bu karşılaşmaya da yetişemeyecek. ABD'den dönen Hasan Ali'nin de sezon başından beri forma giymemesi başka bir dert.

Sınırları zorluyor

 

 

Sol bekte Gustavo, Tolga ve Isla denemeleri yapan Ersun Hoca, elindeki sağlam isimleri yine joker olarak sahaya sürmek durumunda kalacak.

Formsuz ve sakat isimler sebebiyle Jailson'dan stoper, Dirar'dan sol bek yapan Ersun Yanal, Ozan Tufan'ı ise ön liberonun dışında, sağ bek ve sağ açıkta görevlendirmişti. Ön liberonun yanı sıra sol açıkta oynayan Tolga Ciğerci ise şimdi sol bek çalışmaları yapıyor. Kısacası Ersun Yanal, Denizli deplaslmanında da şapkadan tavşan çıkarmaya devam edecek...

Kruse gol çalışıyor

Fenerbahçe formasıyla çıktığı yedi maçta dört asist yapan Max Kruse, ilk golünü Denizli ağlarına bırakmak istiyor. Antrenmanlardaki hırsıyla Ersun Yanal'ın yüzünü güldüren Alman yıldız, idmanlardan sonra ferdî olarak gol vuruşu çalışıyor. Skora daha fazla katkı yapmak isteyen Kruse, bir gol atması hâlinde devamını getireceğine inanıyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 2
  • İbrahimZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo sol ayak koy şu adamı sol beke artık ters ayal denemekten vazgeç.Stopere de oranın adamlarını koy Rami ye boşa mı para ödüyoruz geliştirsin kendini alışsın.Olmadı Sadık Serdar asıl mevkileri ora çakma stoper yapma.
    Cevapla
  • inandık 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahane hazır
    Cevapla