Soyunma odasına Emre Belözoğlu damgası!

Fenerbahçeli taraftarlar Antalyaspor yenilgisi sonrasında futbolcuları yeniden çağırdı ancak oyuncuların neden geri dönmediği belli oldu.

Soyunma odasına Emre Belözoğlu damgası!
Soyunma odasına Emre Belözoğlu damgası!
GİRİŞ 05.10.2019 15:31 GÜNCELLEME 05.10.2019 15:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de futbolcular mağlubiyetin ardından soyunma odasında özel bir toplantı yaptı.

 

 

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Kaptan Emre Belözoğlu önderliğinde, sadece oyuncuların bir arada olduğu ve yaklaşık 45 dakika süren toplantıda puan kaybı yaşanan maçın ve önümüzdeki döneme dair yapılacakların değerlendirmesi yapıldı.

Uzun süren toplantı nedeniyle futbolcular, tribünden kendilerini çağıran taraftarların yanına da gidemediler. Oyunculardan sadece Ozan Tufan, Kruse ve Zanka taraftarın çağrısına cevap verip tribüne gitti.

 

 

"ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK"

Toplantıda ilk sözü , kötü performans gösteren bazı oyuncular alıp takım arkadaşlarından özür dilerken, takım arkadaşları onlara sahip çıktı ve biz hatalarımızla doğrularımızla bir takımız mesajı verildi.

Sonrasında sözü alan kaptan Emre, bu ligin her anlamda en iyi ekibi olduklarını belirterek; "Hepiniz başınızı dik tutun, milli aradan sonra tekrar omuz omuza vererek kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz ve hatalarımızdan dersler alarak şampiyonluk yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

Teknik heyet ve yönetim oyuncuların kendi aralarında gerçekleştirdiği toplantıdan ve durumu sahiplenip kenetlenmelerinden mutlu olurken, şampiyonluğun olumsuz maçlardan sonra yaşanan böyle kenetlenmelerden geçtiğini ifade ettiler.

YORUMLAR 6
  • hassan. 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal gelsin diye yirtiniyoduk yazik sunun oynattigi futbola bakya.utanmaz herif.serdari tolgayi niye aldirttin zaten fenerde oynayamazlar 2 hafta saglam 5 hafta sakat iyi olsalardi gs bjk yollarmiydi.ama sadik i niye oynatmiyo bu adam onu anlamis degilim
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Mehmet ekici ye yapılan vefasızlğn acısı çıkıyor ve çıkacak
    Cevapla
  • Batmanli 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu topla kolay kolay mac kazanamaz
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    39 yaşındaki Belezoğlu Türkiye liginde oynuyorsa vay halimize. Yakında işler iyice kötü gidince Yanal ve Belezoğlu bir birine girecekler. Yabancı futbolcular Emre de kim oluyor diyecek.
    Cevapla
  • Olmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çağdışı futbol mantığı ilen olmaz. Yaşı ilerlemiş oyunculara bel bağlanacağına , oynatın genç futbolcuları.Hiç olmaz ise geleceği kurtarırız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle