İngiliz devi Vedat Muriqi ve Ozan Tufan'ı izledi!

İngiliz devi Tottenham'ın izleme ekibinden yetkililer, dün soluğu Ülker Stadı'nda aldı ve Vedat Muriqi ile Ozan Tufan'ı yakın mercek altına aldı.

İngiliz devi Vedat Muriqi ve Ozan Tufan'ı izledi!
İngiliz devi Vedat Muriqi ve Ozan Tufan'ı izledi!
GİRİŞ 05.10.2019 12:45 GÜNCELLEME 05.10.2019 12:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de haftanın ilk maçında Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe'nin yıldızlarını, İngiltere Premier Ligi'nin devlerinden Tottenham'ın yetkililerinin izlediği öğrenildi. Tottenham'ın hedefindeki isimlerin, Sarı- Lacivertliler'den Vedat Muriqi ile Ozan Tufan olduğu bildirildi.

 

 

Hatırlanacağı gibi Vedat'ı, İngiliz ekibi daha önce de listesine almıştı. Özellikle Kosova Milli Takımı'nda gösterdiği performansla tüm dikkatleri bir anda üzerine çeken Vedat'ı, İngiltere-Kosova mücadelesinde olduğu gibi bir kez daha çıplak gözle takip etmek adına Ülker Stadı'na gelen Tottenham'ın teknik direktörü Pochettino'nun yardımcılarının, Ozan'ı da yakın mercek altına aldıkları ifade edildi.

Rapor hazırlayacaklar

 

 

Bu iki ismi Antalya karşısında takip eden izleme komitesi ekibinin, oyuncularla ilgili hazırlayacakları raporu, Arjantinli hocayla paylaştıktan sonra devre arasında transfer görüşmeleri için harekete geçebilecekleri konuşuluyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 14
  • Kirsehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Kane + 50milyon £ verip vedatimi alacaklarlar yoksa:)))
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlayan birileri şu sorumu cevaplayabilir mi? Ozan Tufan'ın hangi futbolunu izliyor İngilizler?
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    senin parasizliktan almayip izlemedigin süper lig maclarini izliyorlar. Futboldan anlayan birisi cevap versin demissin, demek futboldan anlamiyorsun ozaman kapat su ceneni be kardes. Her yere maydonoz olmayin FENERAHCE TÜRKIYENIN bir markasi, Fenerbahceye saldiranlar Türkiyeye saldiriyorlar haberleri olsun !
    Cevapla
  • Xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Muric 70 milyon Euro, ozan 50 milyon Euro (((...
    Cevapla
  • Maçkolik 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele ondan dün gece ikiside maça damga vurdular ikisi birden antalyayı sahadan sildiler
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    benim tespitlerim genelde dogru cikar. Vedat üst düzey futbolcu degil. Vedata orta sahadan pas veriyorsun , sirti dönük, o toplari ya tutamiyor yada ceza alanindan taa orta sahaya kadar sürüyor topu kontrol etmesi. Bunu gelistirmezse, Premier League de zaten oynayamaz. Ayrica tek top becerisi yok, kontrol etmeden pas veremiyor. Orta yapilirken hic Kisa direge kosmuyor hep sabit ortada bekliyor. Kusura bakmasin ama üst düzey futbolcu olamaz. Ozan Tufan ondan daha yetenekli, Ozan Premier League yaparsa sasirmam. Tottenham olmaz ama orta siralarda bir takim olabilir.
    Cevapla
  • YALKO 4 yıl önce Şikayet Et
    ıkısını toplamda 70-800 mılyon euroya satarsak yenı takımında ıyı oynamıs kotu oynamıs umrumda degıl tabı bu vadet ıcın gecerlı ama ozan yenı takımında ıyı oynamalıkı mıllı takım ıcın ıyı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle