Ersun Yanal: Oyuncular içeride tepkililer!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

Ersun Yanal: Oyuncular içeride tepkililer!
Ersun Yanal: Oyuncular içeride tepkililer!
GİRİŞ 04.10.2019 23:28 GÜNCELLEME 04.10.2019 23:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Rakibi açmayı başaramadıklarını kaydeden Yanal, "Merkezi çok iyi kapatan bir takımla oynadık, bunu daha önce de biliyorduk. Bunun çözümünde, kanattan iyi organizasyon yapmamız gerekiyordu ki, biliyorsunuz ki iki oyuncumuz sakat. Sol bekin de oyunu hızlandırması açısından oyuna katılması gerekiyordu. Rakibe üstün olsak da, merkezi bir türlü geçemedik. Her türlü organizasyonu da değerlendirdik" dedi.

 

 

"OYUNCULARIMIZ ÇOK ÜZÜLDÜ"

Futbolcuların üzgün olduğunu vurgulayan teknik adam, "Oyuncularımızın duyarlılığını çok iyi anlıyorum, çok üzüldüler. İçeride mağlubiyete tepkililer. Yapılacak en önemli şey, bu takıma inanıp, güvenip, devam etmektir. Eksik oyuncularımız geldiğinde, kanat oyuncularının daha becerili, orijinal oyuncularla oynadığımızda daha kolay olacaktır. Fenerbahçe girdiği pozisyonlardan faydalanacak. Bugün başımıza gelen kaza değil, rakibimizin direnciyle birleşince, hak ettiğimiz bir mağlubiyeti almış oluruz, bunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

 

 

"LİGİN İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ"

Taraftarlara mesaj yollayan Yanal, "6 haftada taraftarımızın bizi desteklediği bir süreç yaşadık. Eksiklerimiz vardı. Ortaya koyulan ofansif istatistikler Fenerbahçe taraftarının istediği doğrultudaydı. İnanmaya devam etsinler, bizim vazgeçme niyetimiz yok. Kısa süre içinde daha tempolu, daha yüksek tempo ile oynayan bir takım olacak. Oyuncularımız birkaç hafta içinde gelecek ve bu takımın ligin ipini göğüsleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 28
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca takım kurmayı bilmiyorsun.ilk haftadaki farklı kazanan kazanan kadroyu bozdun deneme yanılmalarla puan kayıpları yaşatıyorsun.yenemiyorsan berabere kalki 1 puanın bile önemi büyük.alanya ve antalya maçlarında berabere kalsaydın şimdi 14 puanla liderdi fb.
    Cevapla
  • niksarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut hocayı istiyoruz...seninle olmuyor ersun hoca..
    Cevapla
  • aytama 4 yıl önce Şikayet Et
    Jailtsondan defans mı olur serdar aziz, sadık, rami neden kenarda, koca takım sakat hasan ali kaldırıma mı kaldı? Ali Koç başkan olmak ayrı bir vasıftır şirket yönetmek ayrı. Bu kadar büyük camiayıyı yeteri kadar üzdünüz yeter da!
    Cevapla
  • M. R. 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sadece GS'ya karşı iyi oyun oynanıyor... Adamların tek derdi bu, şampiyon felan zıt
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun sen fb ye layık değilsin sende biraz futbol anlayışı olsa fb bırakırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle