Kadıköy'de Fenerbahçe'ye soğuk duş!

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu ve Ersun Yanal döneminde evinde ilk yenilgisini aldı.

Kadıköy'de Fenerbahçe'ye soğuk duş!
Kadıköy'de Fenerbahçe'ye soğuk duş!
GİRİŞ 04.10.2019 22:28 GÜNCELLEME 04.10.2019 22:47
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, evinde Antalyaspor ile karşılaştı. Ülker Stadyumu'ndaki mücadeleyi Antalyaspor 1-0'lık skorla kazandı.

 

 

Antalyaspor'a galibiyeti getiren gol, 6. dakikada Ufuk Akyol'dan geldi. Fenerbahçe bu mağlubiyetle birlikte evinde 15 maç sonra kaybetmiş oldu.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe bu sezon 2. yenilgisini aldı ve 11 puanda kaldı. Antalyaspor ise üst üste 2. galibiyetini alarak 11 puana yükseldi.

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor'a konuk olacakken, Antalyaspor ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Fenerbahçe 0-1 Antalyaspor

Stat: Ülker

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Kerem Ersoy, Serkan Ok

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Zanka (Dk. 81 Mevlüt Erdinç), Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu (Dk. 61 Deniz Türüç), Ozan Tufan, Kruse, Tolga Ciğerci (Dk. 46 Zajc), Vedat Muric

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Bahadır Öztürk (Dk. 81 Eren Albayrak), Diego, Celustka, Chico, Ufuk Akyol, Amilton (Dk. 70 Doğukan Sinik), Hakan Özmert, Chahechouhe, Gelson Dala (Dk. 46 Mukairu)

Gol: Dk. 6 Ufuk Akyol (Antalyaspor) 

Sarı kartlar: Dk. 51 Zanka, Dk. 66 Emre Belözoğlu (Yedek kulübesinde) (Fenerbahçe), Dk. 81 Boffin, Dk. 89 Hakan Özmert (Antalyaspor)

YORUMLAR 133
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ben Fenerbahceyi cok begendim, her mac üstüne koyuyorlar. Bu mac finale dogru yaklasmislar gelisimlerinden. Bundan sonrasinda Hoca antremanlarda gol yollarinda ver kac oyunlarini calistiracak ve bir k ac hafta sonra Fenerbahce yi süper ligde kimse durduramiyacak. Oyuncularin hepsini tebrik ediyorum, sonuna kadar savastilar ancak bazen olmuyor iste.
    Cevapla
  • irfant 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe sadece emre ,jailson , gustavo üzerinden oynanıyor. herşey onlardan bekleniyor. sahadaki dağılım iyi değil. kanat kanatlığını , beke bekliğini ,forvet forvetliğini tam anlamıyla yapamıyor. herkes elinden geleni yapsa da sonuç; ersun yanal.! hekesin ayakları yere basacak... küçük,zayıf takım yok.akıllı oynayan puan alıyor.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçta kesin kural hatası vardır tekrarı yapılması için Federasyona müracaat edilmeli.
    Cevapla
  • salim29 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedat'in yaptığı neydi kart yok pozisyonda neden koruma altına alındı sanki pehhhhhhh
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    bu Fenerden sitin sene birsey olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle