Fenerbahçe karara itiraz edeceğini açıkladı!

F.Bahçe, Alanyaspor maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye yaptığı itirazın reddedilmesi üzerine, Tahkim'e gitme kararı aldı.

Fenerbahçe karara itiraz edeceğini açıkladı!
Fenerbahçe karara itiraz edeceğini açıkladı!
GİRİŞ 02.10.2019 14:06 GÜNCELLEME 02.10.2019 16:12
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçı kararıyla ilgili Tahkim Kuruluna başvuracağını açıkladı.

İşte yapılan açıklama...

"Futbol A Takımımızın Aytemiz Alanyaspor ile 16 Eylül 2019 tarihinde oynadığı müsabaka ile ilgili kulübümüzün yaptığı "kural hatası başvurusu" ile ilgili TFF Yönetim Kurulu kararını dün akşam saatlerinde açıklamıştır.

Talebimizin reddi yönündeki bu karara haklı hukuki gerekçelerle katılmadığımızı, bu nedenle TFF Tahkim Kurulu nezdinde gerekli başvurunun yapılacağını tüm spor kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 

Kulübümüz bu başvurusu bakımından TFF'nin ilgili birimlerinden özellikle;

-MHK görüşünü

-MHK görüşüne esas alındığı belirtilen IFAB görüşünü ve bu görüşün istenmesi amacıyla yapılan tüm yazışmaları

-TFF Yönetim Kurulu'nun bu yöndeki kararının ilgili sayfasının suretini
talep etmiştir. 

Bu taleplerimizin karşılanması ile adil bir yargılama ve güçlü bir savunma gerçekleştirilebileceği ortadadır. Talep ettiğimiz belgelerin incelenmesi sonrasında detaylı başvurumuz yapılacaktır. Başvurumuzun haklılığı konusunda kulübümüzün görüş ve güveni tam olup, süreç sonuna kadar en etkin biçimde takip edilecektir."

 

 

YORUMLAR 22
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde en iyi oyunu şuan fenerbahçe oynuyor. çünkü başarı için her türlü transferi yaptı.kalecisinden golcüsüne kadar en isabetli olumlu transferler oldu.şu anki takımı ben çalıştırıyor olsam gelene 5 gidene 3 attırırım. ama ersun hoca bazı maçlarda korkak oynatıyor yanlış oyuncu seçimi yapıyor 1 gol yemek önemli değil çok gol atmak önemlidir.zaten fark 2 nin üzerinde olduğu anda rakip maçı psikolojik olarak bile bırakacaktır.
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    biz adalet istiyoruz ayrıcalık değil
    Cevapla
  • Dadas25 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamak Trabzonspor un işidir. Ağlaya ağlaya CAS a kadar gittiler. Ama sonuç değişmez 2011 sezonu Sampiyonu Fenerbahçe dir
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yazık hem de ne yazık . Sahada kaybedileni masa başında kazanmaya çalışmak bu kocaman camia için ne acı. Geçen seni bedavadan gelen 13 puanla liğde tutuldunuz ders alıp kendşnize gelmeniz gerekmezmi , çıktınız milletin cebinden milyonları kasanıza indirdiniz işte kurduğunuz takım Alanya ya yenil sonra ayıbını örtmek için masa başında emek hırsızlıgı yap nihat ali kol kola şaibe dolu bir yıla hazır olalım . Futboldan nefret ettik sayenizde vesselam
    Cevapla
  • Köksal aygün 4 yıl önce Şikayet Et
    Casa git hemen kazan adamlarınızın yarısı2011 den beri orda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle