Ersun Yanal 7 bankosunu belirledi

Fenerbahçe'de Ersun Yanal, 6 hafta sonunda kaleci, 2 stoper, 2 ön libero, 10 numara ve forvet olmak üzere ilk 11'in 7 bankosunu belirledi.

Ersun Yanal 7 bankosunu belirledi
Ersun Yanal 7 bankosunu belirledi
GİRİŞ 01.10.2019 10:00 GÜNCELLEME 01.10.2019 10:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan kadrosunda büyük revizyona giden Sarı-Lacivertliler'de yaz döneminde yapılan transferlerin ardından ideal kadroda da hızla şekillenmeye başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal, geride kalan 6 haftanın ardından Sarı-Lacivertli takımın iskelet kadrosunu büyük oranda belirledi.

EMRE'NİN PARTNERİ GUSTAVO

Yanal, kaleci tercihini Altay Bayındır'dan yana kullanırken, genç file bekçisi G.Saray derbisindeki performansıyla yerini iyice sağlamlaştırdı. Sağ stoperde Zanka gelir gelmez formayı kaparken, sakatlıklar yüzünden sol stoper oynayan Jailson da gösterdiği performansla formayı kaptırmayacağını ortaya koydu. Ön liberoda kaptan Emre'nin partneri Luis Gustavo oldu.

HASAN ALİ SOLDA BİR ADIM ÖNDE

Max Kruse, 10 numara mevkisinde her geçen gün performansını arttırırken, Vedat Muriç de forvet hattının banko ismi olarak göz dolduruyor. Yanal, 2 bek ve 2 kanat için H.Ali, Nabil Dirar, Ozan Tufan, Isla, Moses ve Rodrigues arasından seçim yapacak. (Star)

 

 

YORUMLAR 6
  • Seroo 4 yıl önce Şikayet Et
    Rodriges ve moses. cok istekli ve hırslı.. EN BÜYÜK FENER
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    ilk 11 degil ilk 14 ü belirlemeli.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca derbilerde ya galibiyet ya beraberlik alırsa şampiyonluğa gidebilir.bu yılki kadro çok süper yenemeyeceği takım yok. korkmadan oynatırsa takım direnç kazanır. 1 gol yemek önemli değil 3 gol atmak önemlidir.yenemezsende yenilme berabere kalki 1 puanın bile önemi büyük hatta averajın bile önemi vardır.
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    altay,isla,zanka,jalson,dirar,ozan,emre,tolga,gustavo,deniz,ferdi,moses,rodrigez,kruse,muriç olmazsa olmazlardan.bunlar oynadığında takım kesinlikle süper oynuyor.
    Cevapla
  • Orhan Şengöz 4 yıl önce Şikayet Et
    15 olmuş bilader 11 için konuşuyoruz ama sen bilirsin
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    ferdi,moses,rodrigez,kruse,muriç olmazsa olmazlardan.bunlar oynadığında fb daha iyi oynuyor daha rahat kazanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle