Yanal'dan uyarı! 'Baskıyı onlar hissetsin'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularını psikolojik olarak da bu dev mücadeleye hazırladı.

Yanal'dan uyarı! 'Baskıyı onlar hissetsin'
Yanal'dan uyarı! 'Baskıyı onlar hissetsin'
GİRİŞ 28.09.2019 10:20 GÜNCELLEME 28.09.2019 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Kadıköy'de biten 1-1'lik derbinin ardından yaptığı "Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik" açıklamasıyla eleştiri toplayan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün Ali Sami Yen'den zaferle ayrılmaya kararlı.

 

 

Hafta başından beri oyuncularını fiziksel ve taktiksel olduğu kadar psikolojik olarak da bu dev mücadeleye hazırlayan tecrübeli çalıştırıcı "Sahaya kazanmak için çıkacağız. Fenerbahçe gibi oynadığımız takdirde amacımıza ulaşacağımızdan şüpheniz olmasın" ifadesiyle oyuncularından üç puan istedi.

Her şey elimizde

 

 

Yanal "Sinirlerinize hakim olup, taktik disipline sadık kalmanız çok önemli" uyarısı yaparken "Sahaya odaklanın ve işinize bakın. Baskıyı onlar hissetsin" dedi.

Savunma hattına pas hataları ve pozisyon alma konusunda ikazlarda bulanan Ersun Yanal "Ayağa garanti paslarla oynayacağız. Topun bizde kaldığı her saniye galibiyete yaklaşacağız. Stoperleri hata yapamaya açık. Pres ve doğru paslarla bu bölgeden sonuca gidebiliriz. Oyunu doğru yönetip, gücümüzü onlara kabul ettirmeliyiz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 3
  • Fb li 4 yıl önce Şikayet Et
    Defansımız çok dikkatli olmalı sağdan soldan kesin adam kacurmamali sakin pres yapmalı
    Cevapla
  • Rabia 4 yıl önce Şikayet Et
    80+80 =160 ALLAH neler yaratmis FATIH TERIM uyurken ERSUN YANAL GOOL ATMIS ADAMIN KRALI VEDAT MURIQI goster kendini BIIZNILLAH KAZANALIM SARII LACIVERT SAMPIYON FENER KORAY SENER icin 29. Sampiyoluga
    Cevapla
  • Rabia 4 yıl önce Şikayet Et
    En buyuk Allah GALATASARAYA yallah BESIKTASA KIS KIS FENERBAHCE YE ALKISS
    Cevapla